Η Disney βρήκε την Moana για την live-action ταινία της

Και είναι η Catherine Laga'aia
13 Ιουνίου 2024 17:14
Η Disney βρήκε την Moana για την live-action ταινία της

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι η Disney θα φέρει στη μεγάλη οθόνη την live-action ταινία της Moana. Ανάμεσα στις ελάχιστες πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές, είχαμε μάθει ότι ο Dwayne "The Rock" Johnson θα βρίσκεται κανονικά σε αυτό το project για να υποδυθεί τον Maui, ωστόσο, παρέμενε άγνωστο ποια ηθοποιός θα είναι η Moana.

Αυτό αποτελεί πλέον παρελθόν, καθώς μόλις μάθαμε ότι η Catherine Laga'aia από την Αυστραλία, υπέγραψε για να υποδυθεί την Moana στην live-action ταινία. Μάλιστα, η 17χρονη ηθοποιός έκανε και κάποιες δηλώσεις για το ρόλο της.

Είμαι πραγματική ενθουσιασμένη που θα αγκαλιάσω αυτόν τον χαρακτήρα, γιατί η Moana είναι ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες. Είναι τιμή μου που θα έχω την ευκαιρία να γιορτάσω την Samoa και όλους τους άλλους λαούς των νησιών του Ειρηνικού και να εκπροσωπήσω τα κορίτσια που μοιάζουν σε εμένα.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι και εκτός από τους δύο ηθοποιούς που σας είπαμε παραπάνω, θα παίξουν και οι John Tui στο ρόλο του πατέρα της Moana, Frankie Adams στο ρόλο της μητέρας της Moana και Rena Own στο ρόλο της γιαγιάς Tala.

Για την ιστορία, το Moana του 2016 (Βαϊάνα στην Ευρώπη και την Ελλάδα) σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από $665 εκατ. δολάρια και λατρεύτηκε από μικρούς και μεγάλους χάρη στα πολύ γνωστά και πιασάρικα κομμάτια του όπως το You're Welcome και το How Far I'll Go, τα οποία σύνθεσε ο βραβευμένος με Όσκαρ, Lin-Manuel Miranda. Μάλιστα το You're Welcome (στα ελληνικά "Χαρά Μου") που τραγουδά ο ίδιος ο Johnson έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο.

Το live-action Moana θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 10 Ιουλίου του 2026.

Tags: