Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από την anime ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Από το The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim
11 Ιουνίου 2024 21:55
Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από την anime ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Η Warner Bros. Discovery έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα επίσημα στιγμιότυπα από την ολοκαίνουργια ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ο λόγος γίνεται για το The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, την anime μεγάλης παραγωγής ταινία που αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους αυτόν τον Δεκέμβριο.

Εκτός από την Warner την παραγωγή έχουν αναλάβει και οι New Line Cinema και Sola Entertainment. Μάλιστα, οι τρεις εταιρίας έδειξαν πλάνα από το project κατά τη διάρκεια του Annecy Animation Festival, αλλά δυστυχώς δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα. Ωστόσο, έχουμε τις πρώτες επίσημες εικόνες που παρουσιάζουν βασικούς χαρακτήρες.

Στο The War of the Rohirrim πρωταγωνιστεί ο Brian Cox ως Helm Hammerhand, με την Miranda Otto να επιστρέφει στο ρόλο της Eowyn. Η Gaia Wise θα παίξει την Hera, κόρη του βασιλιά της Rohan.

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από την ταινία παρακάτω:

To υπόλοιπο cast περιλαμβάνει τους: Lorraine Ashbourne (Netflix's Bridgerton), Yazdan Qafouri (I Came By), Benjamin Wainwright (World on Fire), Laurence Ubong Williams (Gateway), Shaun Dooley (The Witcher), Michael Wildman (Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw), Jude Akuwudike (Beasts of No Nation), Bilal Hasna (Sparks) και Janine Duvitski (ITV's Benidorm).

Η ιστορία αυτής της ταινίας θα μας ταξιδέψει 250 χρόνια πριν τα γεγονότα της τριλογίας του "Lord of the Rings", σε μια ιδιαίτερα αιματηρή και ταραχώδη περίοδο της Μέσης Γης, με πρωταγωνιστή τον "Helm Hammerhand", βασιλιά της Rohan.

Η πλοκή αναφέρει:

Μία ξαφνική επίθεση από τον Wulf, έναν έξυπνο και αδίστακτο άρχοντα που αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, αναγκάζει τον Helm και τους ανθρώπους του να πάνε στο Hornburg, ένα πανίσχυρο φρούριο που έγινε αργότερα γνωστό ως Helm's Deep.

Ο βετεράνος anime δημιουργός Kenji Kamiyama (Blade Runner: Black Lotus, Ghost in the Shell) ανέλαβε τη σκηνοθεσία και τη δημιουργία της, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Will Matthews. Μάλιστα, σε συμβουλευτικό ρόλο στην εν λόγω ταινία συμμετέχει η Philippa Boyens, από τη βραβευμένη με Όσκαρ ομάδα σεναριογράφων των "Lord of the Rings" και "The Hobbit" τριλογιών.

Το The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim θα το δείτε στους κινηματογράφους στις 11 Δεκεμβρίου. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο trailer για την ταινία. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.