Μάθαμε που θα παίξει η ταινία του Peaky Blinders!

Επιστρέφει κανονικά και ο Cillian Murphy
04 Ιουνίου 2024 22:44
Μάθαμε που θα παίξει η ταινία του Peaky Blinders!

Τα πιο ευχάριστα νέα για τους λάτρεις του Peaky Blinders είναι εδώ! Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι στα σκαριά βρίσκεται η κινηματογραφική μεταφορά της λατρεμένης σειράς και μόλις μάθαμε που θα τη δείτε.

Φαίνεται ότι μάλλον η ταινία δε θα παίξει σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα, καθώς το Variety αναφέρει ότι θα προβάλλεται μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix.

Ναι, η ταινία θα παίξει απευθείας στην streaming υπηρεσία, αν και υπάρχει η πιθανότητα να φτάσει και στους κινηματογράφους, όπως έχουμε δει άλλωστε να συμβαίνει αυτό και με άλλα projects. Ωστόσο, τα σημερινά νέα δεν αναφέρουν κάτι για τη σκοτεινή αίθουσα.

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι ο Cillian Murphy θα επιστρέψει για να επαναλάβει το ρόλο του Thomas Shelby, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Tom Harper και το σενάριο ο δημιουργός της σειράς, Steven Knight.

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό το υπόλοιπο cast της ταινίας, αλλά υπάρχει περίπτωση να δείτε και πολύ γνωστά πρόσωπα που λατρέψατε στη σειρά. Επίσης, ο Knight αποκάλυψε πρόσφατα το "νέο σπίτι" των Peaky Blinders εκεί όπου θα γυριστεί η ταινία. Πρόκειται για ένα νέο, τεράστιο και υπερσύγχρονο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό στούντιο στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Το Digbeth Loc, όπως θα ονομάζεται το στούντιο, ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Knight και αναμένεται να προσφέρει περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι αυτή η ταινία δεν είναι το μόνο project που βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη, καθώς πρόσφατα έγινε γνωστό, ότι το Netflix ετοιμάζει όχι μία, αλλά δύο νέες σειρές σε αυτό το σύμπαν.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά την κινηματογραφική μεταφορά του Peaky Blinders παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.