Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Alien: Romulus και δείχνει άκρως κλειστοφοβικό!

Η νέα ταινία των 20th Century Studios θα παίξει στους κινηματογράφους τον Αύγουστο
04 Ιουνίου 2024 20:51
Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Alien: Romulus και δείχνει άκρως κλειστοφοβικό!

Τα 20th Century Studios κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer από το Alien: Romulus, την ολοκαίνουργια ταινία του franchise που θα παίξει στους κινηματογράφους αυτόν τον Αύγουστο.

Το trailer διαρκεί περίπου 2 λεπτά και είναι αρκετά σκοτεινό και κλειστοφοβικό θα λέγαμε και θυμίζει εντονότερα τις παλιές θρυλικές horror ταινίες που άφησαν εποχή. Μάλιστα, τα 20th Century Studios λένε στην περιγραφή τους ότι η νέα Alien ταινία θα επαναφέρει το franchise στις ρίζες του.

Η ταινία επικεντρώνεται σε μία ομάδα νεαρών στο διάστημα που βρίσκονται σε έναν εγκαταλελειμμένο διαστημικό σταθμό και έρχονται αντιμέτωποι με την πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στο νέο Alien παίζουν οι Cailee Spaeny (Priscilla), David Jonsson (Agatha Christie’s Murder is Easy), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (The Last of Us), Spike Fearn (Aftersun) και Aileen Wu. Ο Fede Alvarez κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα, ενώ γράφει και το σενάριο μαζί με τον Rodo Sayagues του Don’t Breathe 2, βασισμένοι φυσικά στους χαρακτήρες που είχαν δημιουργήσει οι Dan O’Bannon και Ronald Shusett.

Η νέα Alien ταινία αποκαλύπτεται και είναι φρικαλέα με την πρώτη ματιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Alien: Romulus θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Αυγούστου και ύστερα θα καταφθάσει και στο Disney+ όπως συμβαίνει πλέον με όλες τις ταινίες της 20th Century Fox. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.