Ευχάριστα νέα για την ταινία του Ghost of Tsushima, αλλά και για όσους λάτρεψαν το Shōgun

Ο πρωταγωνιστής της σειράς βρίσκεται σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο
03 Ιουνίου 2024 13:42
Ευχάριστα νέα για την ταινία του Ghost of Tsushima, αλλά και για όσους λάτρεψαν το Shōgun

Ένα από τα μεγάλα χαρτιά της πρόσφατης και επιτυχημένης σειράς του FX, Shōgun, ήταν το cast και δη ο πρωταγωνιστής με το όνομα Hiroyuki Sanada. Ο Sanada αγαπήθηκε ιδιαίτερα για το ρόλο του και φαίνεται ότι θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή και στην επερχόμενη ταινία της Sony Pictures, Ghost of Tsushima.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ που φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας ο DanielRPK, ο Sanada βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις αυτόν τον καιρό με την Sony για να παίξει στην live-action ταινία του Ghost of Tsushima. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Ghost of Tsushima είναι ένα παιχνίδι του PlayStation που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους παίκτες για τον πανέμορφο κόσμο και την ιστορία του.

Ο Sanada έπαιξε τον Toranaga στο Shōgun, ενώ έχει εμφανιστεί και στα The Last Samurai, Sunshine και Lost, ενώ θα τον δείτε στο μέλλον και στο Mortal Kombat 2. Παρόλο που προς το παρόν δεν είναι τίποτα επίσημο για την ταινία των PlayStation Studios, τα νέα είναι ευχάριστα και αν τελικά κλείσει η συμφωνία θα το μάθουμε στο μέλλον.

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει να γράψει ο Takashi Doscher για τον ιδιαίτερα πετυχημένο τίτλο της Sucker Punch Productions, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Chad Stahelski των John Wick ταινιών.

Αυτή είναι η 3η ταινία που βασίζεται σε αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation, μετά την ταινία "Uncharted" με τους Tom Holland και Mark Wahlberg και την επερχόμενη ταινία "Death Stranding" που επιβλέπει ο Hideo Kojima.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.