Moana 2: Η επόμενη μεγάλη ταινία της Disney μόλις απέκτησε το πρώτο της trailer

Έρχεται μέσα στη χρονιά στους κινηματογράφους
29 Μαΐου 2024 21:29
Moana 2: Η επόμενη μεγάλη ταινία της Disney μόλις απέκτησε το πρώτο της trailer

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για ένα από τα μεγαλύτερα projects της για το 2024. Όπως διαβάσατε και από τον τίτλο, το βίντεο του Moana 2 είναι πλέον εδώ και θέλει να σας προετοιμάσει για το sequel, το οποίο θα παίξει στους κινηματογράφους αυτόν τον Νοέμβριο.

Η νέα περιπέτεια της Moana ξεκινάει τρία χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και στο πρώτο ατμοσφαιρικό teaser την βλέπουμε να έρχεται αντιμέτωπη με νέους μπελάδες και να προετοιμάζεται για ένα νέο ταξίδι.

Το sequel θα σας οδηγήσει σε ένα εκτεταμένο νέο ταξίδι με τους Moana, Maui και ένα ολοκαίνουργιο πλήρωμα απίθανων ναυτικών. Αφού την κάλεσαν οι προγονοί της, η Moana θα πρέπει τώρα να ταξιδέψει στις μακρινές θάλασσες του Oceania σε επικίνδυνα νερά, σε μία περιπέτεια που δεν μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη.

Το Moana 2 το σκηνοθετεί ο Dave Derrick Jr. με μουσική των βραβευμένων με Grammy Abigail Barlow και Emily Bear, της υποψήφιας για Grammy Opetaia Foa'i και του τρεις φορές βραβευμένους με Grammy Mark Mancina.

Στο Moana 2 θα ακούσετε τις φωνές των Auli'i Cravalho, Dwayne Johnson, Rachel House, Temuera Morrison, Jemaine Clement και Nicole Scherzinger.

Η Disney έχει στα σκαριά αυτόν τον καιρό και την live-action ταινία του Moana με τον The Rock στο ρόλο του Maui. Για την ιστορία, το "Moana" του 2016 ("Βαϊάνα" στην Ευρώπη και την Ελλάδα) σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από $665 εκατ. δολάρια και λατρεύτηκε από μικρούς και μεγάλους χάρη στα πολύ γνωστά και πιασάρικα κομμάτια του όπως το "You're Welcome" και το "How Far I'll Go", τα οποία σύνθεσε ο βραβευμένος με Όσκαρ, Lin-Manuel Miranda. Μάλιστα το "You're Welcome" (στα ελληνικά "Χαρά Μου") που τραγουδά ο ίδιος ο Johnson έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο, ενώ το βίντεό του στο YouTube έχει γράψει ιστορία με πάνω από 1.6 δισεκατομμύρια προβολές.

Το Moana 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 27 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το πρώτο teaser trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.