Η νέα ταινία των Brad Pitt και George Clooney βγάζει vibes από τη “Συμμορία των 11“ - Δείτε το trailer

Κάνουν ένα reunion μετά παό 16 χρόνια στην ταινία “WOLFS“ της Sony
29 Μαΐου 2024 20:43
Η νέα ταινία των Brad Pitt και George Clooney βγάζει vibes από τη “Συμμορία των 11“ - Δείτε το trailer

Οι Brad Pitt και George Clooney ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους μετά από πάρα πολλά χρόνια και χαρίζουν γέλιο και δράση στη νέα τους ταινία σε συμπαραγωγή Apple και Sony, με τίτλο "WOLFS" σε σκηνοθεσία Jon Watts (της Spider-Man: Homecoming τριλογίας), η οποία αποκαλύφθηκε με ένα πρώτο trailer.

Στα 60 (Πιτ) και 63 (Κλούνεϊ) τους χρόνια αντίστοιχα, αποδεικνύουν ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός, καθώς οι βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιoί υποδύονται δύο μοναχικούς "fixers", δηλαδή επί πληρωμή εκτελεστές και εξαφανιστές πτωμάτων. Τα ευτράπελα ξεκινούν όταν μπλέκονται και οι δύο στην ίδια υπόθεση και οι ανωτέροι τους αναγκάζουν να συνεργαστούν, δημιουργώντας έτσι μια ανιερή συμμαχία με πολλές ανατροπές και σκηνικά γεμάτα με μαύρο χιούμορ.

Το πρώτο trailer της ταινίας WOLFS αποκαλύφθηκε από την Apple και τη Sony και θα διαπιστώσετε ότι τα vibes από την "Συμμορία των 11" είναι έντονα. Οι δυο τους άλλωστε είχαν να βρεθούν ξανά μαζί σε ταινία εδώ και 16 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το "Burn After Reading" του 2008 σε σκηνοθεσία αδερφών Κοέν, ενώ είχαν παίξει μαζί στην τριλογία των "Oceans'" ταινιών αλλά και στο "Confessions of a Dangerous Minds" του 2002. Πρόσφατα δάνεισαν τις φωνές τους σε μερικούς χαρακτήρες στην οικογενειακή κωμωδία "IF" (Φανταστικά Τέρατα) του John Krasinski. 

Στην προκειμένη ταινία συμπαραγωγοί είναι οι Clooney και Pitt με τις εταιρίες παραγωγής τους, Plan B Productions και Smokehouse Pictures. Μαζί τους το cast συμπληρώνουν οι: Amy Ryan (γνωστή από το The Office), Austin Abrams και Poorna Jagannathan. 

Η πρεμιέρα του WOLFS θα γίνει στις ΗΠΑ στις 20 Σεπτεμβρίου του 2024, ενώ η ταινία αναμένεται να διατεθεί και μέσω του Apple TV+.