Το The Batman με τον Robert Pattinson έφτασε στο Netflix και ήδη φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των charts

Δείτε τη δεκάδα
26 Μαΐου 2024 20:45
Το The Batman με τον Robert Pattinson έφτασε στο Netflix και ήδη φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των charts

Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του, ενώ πρόσθεσε παράλληλα και παλιότερες ταινίες, οι οποίες μάλιστα κατάφεραν να μπουν στα charts της Ελλάδας.

Αναλυτικότερα, το Atlas, το οποίο είναι μια πρωτότυπη ταινία του Netflix με την Jennifer Lopez κατάφερε να πιάσει την κορυφή του Top 10, ενώ στη 2η θέση βρίσκεται το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore του 2022.

Μία ακόμη παλιότερη ταινία που προστέθηκε πρόσφατα στην πλατφόρμα και κατάφερε να έχει μια θέση στα charts είναι το Minions: The Rise of Gru, το οποίο είναι 3ο, αλλά και το The Batman με τον Robert Pattinson που έχει την 4η θέση. Την πεντάδα κλείνει το επίσης παλιό Ice Age 3.

Στην 6η θέση συναντάμε μια καινούργια ταινία της υπηρεσίας, το In Good Hands 2, ενώ τη δεκάδα κλείνουν τα Ice Age 5, Σμύρνη μου Αγαπημένη, Mother of the Bride και Golden Kamuy.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα σήμερα:

  1. Atlas
  2. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
  3. Minions: The Rise of Gru
  4. The Batman
  5. Ice Age 3
  6. In Good Hands 2
  7. Ice Age 5
  8. Σμύρνη μου Αγαπημένη
  9. Mother of the Bride
  10. Golden Kamuy

Λίγα λόγια για το Atlas:

Σε αυτή την ταινία θα δείτε μία διαφορετική Lopez στο ρόλο μιας αναλύτριας που παρόλο που δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την AI, αναγκάζεται να βρει την ελπίδα της σε αυτήν, καθώς ένα ρομπότ βγαίνει εκτός ελέγχου. Εκτός από την Lopez, σε αυτή την ταινία θα δείτε και τους Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla και Mark Strong. Το σενάριο έχει γράψει ο Leo Sardarian και ο Aron Eli Coleite.

Ακολουθεί η περίληψη του Atlas: Μια αναλύτρια δεδομένων (Jennifer Lopez) με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη ανακαλύπτει ότι είναι η μόνη της ελπίδα όταν ένα ρομπότ βγαίνει εκτός ελέγχου.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.