Αυτές ήταν οι δημοφιλέστερες ταινίες και σειρές του Netflix για το δεύτερο εξάμηνο του 2023

Leave the World Behind και One Piece στην κορυφή
24 Μαΐου 2024 15:51
Αυτές ήταν οι δημοφιλέστερες ταινίες και σειρές του Netflix για το δεύτερο εξάμηνο του 2023

Το Netflix μόλις μοιράστηκε τα νούμερα τηλεθέασης για το δεύτερο μισό του 2023 με εκείνο να αποκαλύπτει ότι ο κόσμος είδε πάνω από 90 δισεκατομμύρια ώρες περιεχομένου (Ιούλιος-Δεκέμβριος).

Ο κορυφαίος τίτλος σε νούμερα για το δεύτερο εξάμηνο του 2023 ήταν η ταινία Leave the World Behind με 121 εκατομμύρια προβολές. Από την άλλη, η εμπορικότερη τηλεοπτική σειρά ήταν το One Piece με μισό δισεκατομμύριο ώρες προβολής κάτι που μεταφράζεται σε κάτι λιγότερο από 72 εκατομμύρια προβολές. Το Netflix κατατάσσει πλέον το περιεχόμενό του με προβολές (views) για να ταιριάζουν έτσι με τον τρόπο που αναφέρει κάθε εβδομάδα τα Top 10-Charts.

Το Netflix επισήμανε ότι η live-action σειρά του ώθησε τους χρήστες να παρακολουθήσουν anime ταινίες, αλλά και την anime σειρά που υπάρχει στην υπηρεσία. Συνολικά, το περιεχόμενο που αφορά το One Piece άγγιξε τις 50 εκατομμύρια προβολές για το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι και η τηλεοπτική σειρά Suits είδε πραγματικά μεγάλα νούμερα κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Δεκεμβρίου με 27 εκατομμύρια προβολές. Άλλες σειρές που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία εκείνη την περίοδο ήταν τα Dear Child, Lupin: Part 3, The Witcher Season 3, Sex Education Season 4, Beckham, Who is Erin Carter?, CoComelon Season 8, Virgin River Season 5 και The Lincoln Lawyer Season 2.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και πιο αναλυτικά πατώντας εδώ.

Επίσης οι top τίτλοι της υπηρεσίας, τα Wednesday, Squid Game και Red Notice συνεχίζουν να φέρνουν νούμερα στην πλατφόρμα ακόμη και μέσα στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής χρονιάς.