Ο Hugh Jackman αποκάλυψε γιατί είπε το “ναι“ στην επιστροφή του Wolverine

Ήταν μια “LFG“ στιγμή για τον ίδιο τον Τζάκμαν όπως αποκαλύπτει σε νέα του συνέντευξη
23 Μαΐου 2024 19:40
Ο Hugh Jackman αποκάλυψε γιατί είπε το “ναι“ στην επιστροφή του Wolverine

Μπορεί πάνω στο hype να μη το σκεφτόμαστε και πολύ αλλά ο Hugh Jackman είχε δηλώσει την απόσυρσή του από τον ρόλο του Wolverine μετά το "Logan" που είχε σχεδιαστεί ως ένα πανέμορφο κύκνειο άσμα, το οποίο λατρεύτηκε από τους πάντες. Μερικά χρόνια μετά μαθαίνουμε ότι τελικά επιστρέφει ως Wolverine για χάρη του Deadpool 3, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Wade Wilson του Ryan Reynolds, στην ταινία που πλέον γνωρίζουμε με τον τίτλο "Deadpool & Wolverine" και αναμένεται να βγει στις αίθουσες σε λιγότερο από δύο μήνες. 

Τι τον έκανε να αλλάξει την γνώμη του ενώ είχε ορκιστεί ότι το Logan ήταν η τελευταία του εμφάνιση ως Wolverine; Μήπως ήταν το φορτηγό με τα χρήματα που αράδιασε μπροστά του η Marvel Studios και η Disney ή κάτι άλλο; Ο Χιου Τζάκμαν στη νέα του συνέντευξη στο Fandago αποκαλύπτει τον λόγο πίσω από αυτή την ανατρεπτική απόφαση της καριέρας του, την οποία πήρε εντελώς αυθόρμητα σε βαθμό που δεν την έμαθε ο περίγυρός του από πριν. 

"Γυρνούσα σπίτι μου, οδηγούσα εκείνη την ώρα και κυριολεκτικά σαν κεραυνός με διαπέρασε αυτή η επιθυμία μέσα μου ότι ήθελα να κάνω τη ταινία με τον Ryan. Το να ξαναβρεθούν μαζί ο Deadpool και ο Wolverine... Σας το ορκίζομαι πως όταν είπα ότι είχα τελειώσει, πίστευα πραγματικά ότι είχα τελειώσει. Όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μου, από τότε που είδα το πρώτο Deadpool έλεγα "αχ και να βγουν αυτοί οι δύο χαρακτήρες μαζί". Το ήξερα, το ήξερα ότι οι fans το ήθελαν από τοτε που φόρεσα τα νύχια μιας και ο κόσμος μιλούσε για αυτούς τους δύο. Οπότε αυτό υπήρχε πάντα, το ήξερα μέσα μου."  λέει ο Jackman για την ημέρα που είπε το "ναι" στη Marvel. 

Και συνεχίζει λέγοντας ότι δέχθηκε να παίξει ξανά τον Wolverine χωρις καν να το πει στον ατζέντη του από πριν:

"Μόλις έφτασα σπίτι, πήρα τηλέφωνο τον Ryan και του λέω αμέσως "Πάμε να το κάνουμε". Σε φάση δεν είχα πάρει ούτε τον ατζέντη μου τηλέφωνο, ούτε κανέναν άλλον. Όταν τον πήρα του είπα ξαφνικά "Α και παρεμπιπτόντως να ξέρεις ότι υπέγραψα για μια ταινία". 

Ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter.

Το "Deadpool & Wolverine" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Ιουλίου του 2024.