Τα πιο σημαντικά horror sequels που θα έρθουν το 2025!

Saw, Insidious και πολλά ακόμη
20 Μαΐου 2024 15:20
Τα πιο σημαντικά horror sequels που θα έρθουν το 2025!

Τα τελευταία χρόνια οι ταινίες τρόμου έχουν πάρει πραγματικά τα πάνω τους με παλιά franchises να επιστρέφουν γνωρίζοντας καλή εμπορική επιτυχία, αλλά και νέες σειρές που τα πηγαίνουν εξίσου καλά.

Πολλές εταιρίες έχουν αποκαλύψει ήδη τις ημερομηνίες των επόμενων ταινιών τρόμου τους και έτσι, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις πιο σημαντικές ταινίες που θα δείτε του χρόνου στους κινηματογράφους. Αρχικά, να σας πούμε ότι θα επιστρέψει το Final Destination με την ολοκαίνουργια ταινία Final Destination: Bloodlines και παρόλο που ακόμα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς, έχει «κλειδώσει» για το 2025.

Το Σε Βλέπω franchise επιστρέφει επίσης με το Saw XI (Saw 11), το οποίο θα πρέπει να το περιμένετε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2025. Ένα μήνα μετά και πιο συγκεκριμένα στις 17 Οκτωβρίου, θα γίνει διαθέσιμο το sequel του The Black Phone, αν και προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλά γι’ αυτή την ταινία.

Πρόσφατα μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει και το Insidious 6 από την Sony Pictures, το οποίο αναμένεται και αυτό να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2025, αν και η εταιρία κρατάει όλες τις πληροφορίες «κλειδωμένες» στο ντουλάπι της. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε νέα για το επόμενο κεφάλαιο της horror σειράς πολύ σύντομα.

Επίσης, στις 27 Ιουνίου του 2025 θα κυκλοφορήσει το M3GAN 2.0 από την Universal Pictures, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 20 του μήνα εκείνης της χρονιάς θα δείτε και το πολυπόθητο 28 Years Later.

Τέλος, το πιο φιλόδοξο project της Blumhouse ήταν το Five Nights at Freddy’s και πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το Five Nights at Freddy’s 2 θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου του 2025.

Φυσικά, μέσα στο 2025 θα έρθουν πολλές άλλες horror ταινίες και σε ένα μελλοντικό άρθρο θα ανανεώσουμε τη λίστα. Ποιο horror sequel σας ψήνει περισσότερο για να δείτε; Πείτε μας στα σχόλια!