Megalopolis: Ο σκηνοθέτης του “The Godfather” αποκάλυψε για πρώτη φορά πλάνα από τη νέα του ταινία

Έχουμε και την πρώτη εικόνα!
05 Μαΐου 2024 16:03
Megalopolis: Ο σκηνοθέτης του “The Godfather” αποκάλυψε για πρώτη φορά πλάνα από τη νέα του ταινία

Ο θρυλικός σκηνοθέτης, Francis Ford Coppola (The Godfather, Apocalypse Now), ετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιάσει στον κόσμο τη νέα του ταινία, που έχει τον τίτλο Megalopolis. Πρόκειται για ένα έργο που είναι ουσιαστικά στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια και πλέον παίρνει σάρκα και οστά.

Η ταινία αυτή θα κάνει την εμφάνισή της αρχικά στις Κάννες, αλλά μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο στιγμιότυπο με πρωταγωνιστή τον Adam Driver.

Το βίντεο έρχεται από τον ίδιο τον Francis Ford Coppola μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram με την περιγραφή να λέει: "Το Megalopolis ήταν πάντα μια ταινία αφιερωμένη στην αγαπημένη μου σύζυγο, Eleanor. Ήλπιζα πραγματικά να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλιά της στις 4 Μαΐου, αλλά δυστυχώς δεν ήταν εφικτό, οπότε επιτρέψτε μου να μοιραστώ με όλους εσάς ένα δώρο εκ μέρους της".

Δείτε το πρώτο βίντεο από το Megalopolis παρακάτω, αλλά και μία εικόνα που κυκλοφόρησε πριν λίγα εικοσιτετράωρα:

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η νέα ταινία του τεράστιου δημιουργού περιγράφεται ως ένα έπος που διαδραματίζεται στην Αμερική κατά τη διάρκεια της ανοικοδόμησης της Νέας Υόρκης, μετά από μία καταστροφή που εξαφάνιση όλη την υποδομή της. Παραπάνω είδαμε τον Adam Driver στο ρόλο του Cesar να κάνει τα δικά του επικίνδυνα «κόλπα» σε έναν ουρανοξύστη.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Jason Schwartzman, Shia LaBeouf, Talia Shire, Grace VanderWaal, Kathryn Hunter, James Remar, Chloe Fineman, D.B. Sweeney, Dustin Hoffman και Giancarlo Esposito. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Francis Ford Coppola.

Το Megalopolis θα κάνει πρεμιέρα πρώτα στο Φεστιβάλ των Καννών και μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους.