Πρώτη ματιά στο The Platform 2 του Netflix!

Έρχεται το sequel της ιδιαίτερης ταινίας του 2020
18 Απριλίου 2024 23:53
Πρώτη ματιά στο The Platform 2 του Netflix!

Η ταινία The Platform από τον Galder Gaztelu-Urrutia γνώρισε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το 2019 στο Netflix, με την υπηρεσία να δηλώνει αργότερα ότι θα ετοιμάσει και τη συνέχειά της. Ναι, το The Platform 2 πλησιάζει και πλέον έχουμε τις πρώτες επίσημες εικόνες.

Ο Galder Gaztelu-Urrutia θα επιστρέψει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το sequel και με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι τώρα, είναι ότι θα παίξουν οι Milena Smit και Hovik Keuchkerian. Μπορεί ακόμη να μη γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία, ωστόσο έχουμε μια μικρή περίληψη:

Μια μυστηριώδης φιγούρα κατάφερε να θεσπίσει έναν νέο νόμο στο The Platform, αλλά μπορεί να επιβληθεί η δικαιοσύνη στην κόλαση; Και ποιος θα την επιβάλει;

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το The Platform 2:

Αν ακόμη δεν έχετε παρακολουθήστε το The Platform στο Netflix, η πλοκή της ταινίας έλεγε τα εξής: Σε μια φυλακή, μια πλατφόρμα με φαγητό κατεβαίνει από όροφο σε όροφο. Οι επάνω τρώνε αρκετά, αφήνοντας τους κάτω πεινασμένους κι απελπισμένους. Η εξέγερση; Αναπόφευκτη.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε εάν θα επιστρέψει κάποιος ηθοποιός από το The Platform στο sequel, ωστόσο, θα έχει καινούργια πρόσωπα. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Carlos Júarez, Galder Gaztelu-Urrutia και Raquel Perea.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.