Αυτή είναι η τεράστια και “creepy” κούκλα της M3GAN (ΦΩΤΟ)

Δημιουργήθηκε από την NECA και την Blumhouse
03 Απριλίου 2024 10:49
Αυτή είναι η τεράστια και “creepy” κούκλα της M3GAN (ΦΩΤΟ)

Το M3GAN ήταν μια ταινία τρόμου που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Blumhouse γνωρίζοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία. Το sequel δεν άργησε να ανακοινωθεί και ενώ οι fans της ταινίας το περιμένουν με ανυπομονησία, η εταιρία παραγωγής ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την NECA για να δημιουργήσουν μια τεράστια 1:1 κούκλα.

Η κούκλα της M3GAN ανακοινώθηκε την 1η του Απριλίου, αλλά όχι δεν ήταν κάποια αστεία φάρσα, καθώς εχθές άνοιξαν οι προπαραγγελίες για όποιον θέλει να την αποκτήσει, μόνο που θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς κοστίζει 494.99 δολάρια.

Πρόκειται για μία life-size κούκλα της Megan 1:1 ρέπλικα με ύψος 1.3 μέτρα, οπότε όποιος αποφασίσει να την αποκτήσει θα χρειαστεί να έχει αρκετό χώρο στο δωμάτιο του. Η NECA αναφέρει στην περιγραφή της: Αυτή η φανταστικά κούκλα έχει ύψος περίπου 55 ίντσες (1.3 μέτρα) και αντιγράφηκε από τα πραγματικά ψηφιακά αρχεία που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία και είναι η πιο ακριβής αναπαράστασή της.

Δείτε εικόνες:

Το ύφασμα στο φόρεμα της M3GAN μοιάζει ακριβώς με αυτό που είδαμε στην ταινία με πολλές λεπτομέρειες σε ολόκληρη την φορεσιά της, ενώ και το πρόσωπο είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που είδατε στη μεγάλη οθόνη. Όσοι θέλουν, μπορούν να κάνουν pre-order πατώντας εδώ.

Tags: