Jeanne du Barry: Γνωρίστε τη νέα ταινία του Johnny Depp (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα παίξει σύντομα στην Αμερική και μάλλον αργότερα και στα μέρη μας
02 Απριλίου 2024 22:34
Jeanne du Barry: Γνωρίστε τη νέα ταινία του Johnny Depp (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το νέο trailer από το Jeanne du Barry που έχει πρωταγωνιστή τον Johnny Depp και την Maïwenn. Η ταινία είχε παρουσιαστεί πέρυσι στο φεστιβάλ των Καννών και πλέον είναι έτοιμη να ταξιδέψει σε περισσότερες περιοχές του κόσμου, αν και ακόμη δε γνωρίζουμε αν θα παίξει στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Αυτή η ταινία αποτελεί την πιο μεγάλου βεληνεκούς παραγωγή που πρωταγωνίστησε ο Depp μετά το πέρας της δικαστικής διαμάχης του με την Amber Heard. Έτσι, το νέο trailer θέλει να σας δώσει μια νέα ματιά στον King of France Louis XV που υποδύεται ο Depp, αλλά και στην Jeanne du Barry της Maïwenn που συναντιούνται για πρώτη φορά αυτοί οι δύο χαρακτήρες.

Η ταινία λαμβάνει χώρα στην Γαλλία το 1768 και σύμφωνα με την περιγραφή της είναι βασισμένη σε μία ανείπωτη αληθινή ιστορία. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Maïwenn αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία, ενώ έγραψε και το σενάριο μαζί με τους Teddy Lussi-Modeste και Nicolas Livecchi.

Παίζουν επίσης οι Benjamin Lavernhe ως Jean-Benjamin de La Borde, Pierre Richard ως Louis François Armand, Melvil Poupaud ως Count Guillaume du Barry, India Hair ως Adélaïde de France, Suzanne de Baecque ως Victoire de France, Capucine Valmary ως Louise de France, Pauline Pollmann ως Marie Antoinette, Micha Lescot ως Florimond Claude, Laura Le Velly ως Sophie de France και άλλοι.

Το Jeanne du Barry θα παίξει στην Αμερική και τον Καναδά στις 2 Μαΐου, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες αν έρθει στην Ελλάδα. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την ταινία μέσα από το trailer που θα βρείτε παρακάτω.