Τα Maze Runner έφτασαν σήμερα στο Netflix

Ολόκληρη η τριλογία
01 Απριλίου 2024 15:16
Τα Maze Runner έφτασαν σήμερα στο Netflix

Πριν από μερικές ημέρες σάς είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο, ότι το Netflix θα φέρει την 1η του Απριλίου μια γνωστή και επιτυχημένη τριλογία ταινιών στην πλατφόρμα του. Η στιγμή έφτασε, λοιπόν, και από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα The Maze Runner στην υπηρεσία.

Έτσι, αν δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε τις τρεις ταινίες μέχρι πρότινος θα έχετε πλέον την επιλογή μέσα από το Netflix. Αναλυτικότερα, οι ταινίες The Maze Runner (Ο Λαβύρινθος), Maze Runner: The Scorch Trials (Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες) και Maze Runner: The Death Cure (Ο Λαβύρινθος: Η Τελική Δοκιμασία) παίζουν από σήμερα στην πλατφόρμα.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Maze Runner είναι βασισμένα στο μυθιστόρημα του Τζέιμς Ντάσνερ με το όνομα “Το Τέστ”.

Η περίληψη του The Maze Runner αναφέρει:

Βασισμένο στο πρώτο βιβλίο της επιτυχημένης τριλογίας, η ταινία «Ο Λαβύρινθος: Το Τεστ» διαδραματίζεται σε έναν μελλοντικό κόσμο, όπου ο κεντρικό ήρωας, ο Τόμας ξυπνά με αμνησία σε μία άγνωστη κοινότητα με άλλους νεαρούς άνδρες, οι οποίοι είναι περικυκλωμένοι από έναν τεράστιο λαβύρινθο. Αφού συνειδητοποιούν ότι είναι όλοι τους παγιδευμένοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, όχι μόνο για να ξεφύγουν από το λαβύρινθο αλλά για να λύσουν το μυστήριο και να αποκαλύψουν ποιος και γιατί τους έφερε εκεί.

Η περίληψη του Maze Runner: The Scorch Trials λέει τα εξής:

Στο νέο κεφάλαιο της επικής ιστορίας του «Λαβυρίνθου», ο Τόμας (Ντίλαν Ο’Μπράιεν) και οι σύντροφοί του αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη τους πρόκληση μέχρι τώρα: να ψάξουν για στοιχεία σχετικά με την μυστηριώδη και παντοδύναμη οργάνωση γνωστή ως Τμήμα Παγκόσμιας Καταστροφής (WCKD). Το ταξίδι τους τούς φέρνει στη Πύρινη Γη, ένα ερημικό τοπίο γεμάτο με αφάνταστα εμπόδια. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με αντιστασιακούς πολεμιστές, τα μέλη της ομάδας τα βάζουν με τις κατά πολύ ανώτερες δυνάμεις του WCKD και αποκαλύπτουν τα σοκαριστικά της σχέδια για αυτούς.

Ακολουθεί και η πλοκή του Maze Runner: The Death Cure:

Σε αυτό το μεγαλειώδες φινάλε της εποποιίας του Λαβύρινθου, ο Τόμας πρέπει να οδηγήσει την ομάδα των Γκλέιντερς που έχουν αποδράσει, στην τελευταία και πιο επικίνδυνη αποστολή τους μέχρι τώρα. Για να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να καταφέρουν να μπουν στη θρυλική Τελευταία Πόλη, έναν λαβύρινθο ελεγχόμενο από τη WKCD, που ίσως αποδειχτεί ο πιο θανάσιμος λαβύρινθος από όλους. Όποιος καταφέρει να βγει ζωντανός, θα πάρει απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχαν οι Γκλέιντερς από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στον λαβύρινθο. 

Πρωταγωνιστούν: Dylan O'Brien, Aml Ameen, Ki Hong Lee, Blake Cooper, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter, Dexter Darden, Kaya Scodelario, Chris Sheffield, Joe Adler και άλλοι.

Ακολουθεί το trailer της πρώτης ταινίας.