Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του Final Destination 6

Αποκαλύφθηκαν οι ηθοποιοί
29 Μαρτίου 2024 00:51
Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του Final Destination 6

Η παραγωγή του Final Destination 6 ή όπως θα είναι η επίσημη ονομασία του Final Destination: Bloodlines έχει ήδη ξεκινήσει και μόλις μάθαμε τους ηθοποιούς.

Το franchise θα επιστρέψει το 2025 στους κινηματογράφους για να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά του και όπως μεταφέρει το The Hollywood Reporter, οι κεντρικοί πρωταγωνιστές είναι οι Teo Briones, Brec Bassinger και Kaitlyn Santa Juana.

Ο Briones εμφανίστηκε πρόσφατα στη γνωστή σειρά Chucky, αλλά και στην «κομμένη» σειρά του Netflix, Ratched, ενώ η Brec Bassinger έπαιξε στο Stargirl. Από την άλλη, η Kaitlyn Santa Juana δεν έχει πολλές ταινίες στο ιστορικό της, με την πιο δημοφιλή να είναι το We Need a Little Christmas που κυκλοφόρησε το 2022.

Ωστόσο, αποκαλύφθηκε ολόκληρο το cast της ταινίας που απαρτίζεται από τους Richard Harmon (The 100), Anna Lore, Max Lloyd-JonesRya Kihlstedt, Tinpo Lee και Owen Patrick Joyner (Julie and the Phantoms).

Πρόσφατα, ο παραγωγός επιβεβαίωσε ότι το Final Destination: Bloodlines θα παίξει στους κινηματογράφους την επόμενη χρονιά για να γιορτάσει τα 25η επέτειο του franchise, αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν αποκάλυψε πότε ακριβώς θα το δούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Zach Lipovsky και Adam B. Stein (Freaks) θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο οι Lori Evans Taylor (Wicked Wicked Games) και Guy Busick (Scream).

Για να σας θυμίσουμε το concept των Final Destination, αυτό περιλάμβανε μια παρέα εφήβων, όπου ένας εξ' αυτών έβλεπε οράματα για το πως θα πεθάνει ο ίδιος και οι φίλοι του σε διάφορα αποκρουστικά ατυχήματα. Έτσι, ξεκινούσε μία περιπέτεια της παρέας για να σωθούν τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτά τα ατυχήματα. Στις απέλπιδες προσπάθειές τους όμως να ξεγελάσουν τον Θάνατο, αυτός τους... θέριζε έναν-έναν.

Για την ιστορία, το Final Destination του 2000 κατάφερε να γίνει μια μεγάλη box office επιτυχία συγκεντρώνοντας $112 εκατομμύρια με ένα budget μόλις $23 εκατομμυρίων. Στα υπόλοιπα πέντε κεφάλαια που ακολούθησαν μέχρι το 2011 και το Final Destination 5, το franchise απέφερε πάνω από $700 εκατομμύρια για την New Line.

Το Final Destination: Bloodlines θα παίξει στους κινηματογράφους το 2025.

Tags: