Netflix: Αυτές είναι οι ταινίες που βλέπουν οι περισσότεροι στην Ελλάδα σήμερα

Δείτε τη δεκάδα
23 Μαρτίου 2024 15:45
Netflix: Αυτές είναι οι ταινίες που βλέπουν οι περισσότεροι στην Ελλάδα σήμερα

Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα charts στην Ελλάδα να αλλάξουν. Η δεκάδα για τις δημοφιλέστερες ταινίες περιλαμβάνει αρκετό νέο υλικό που μπήκε στην πλατφόρμα, με το Damsel της Millie Bobby Brown να μην έχει πλέον την πρώτη θέση.

Αναλυτικότερα, η ταινία που παίζει περισσότερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι το Irish Wish, ενώ στη δεύτερη θέση συναντάμε την horror ταινία, Smile. Το Damsel βρίσκεται 3ο, με την πεντάδα να κλείνει με τα The Casagrandes Movie και Ford v Ferrari.

Πριν από λίγες ημέρες προστέθηκε το The Martian και πολύ γρήγορα μπήκε στο top 10, αφού έχει την 6η θέση, με το Art of Love να παραμένει στα charts και να είναι έβδομο. Τη δεκάδα με τις δημοφιλέστερες ταινίες στη χώρα μας κλείνουν τα Memoirs of a Geisha, Smurfs the Lost Village και Red Eye.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα σήμερα:

  1. Irish Wish
  2. Smile
  3. Damsel
  4. The Casagrandes Movie
  5. Ford v Ferrari
  6. The Martian
  7. Art of Love
  8. Memoirs of a Geisha
  9. Smurfs the Lost Village
  10. Red Eye

Μερικές πληροφορίες για το Irish Wish:

Η πλοκή του Irish Wish αναφέρει: Λίγες μέρες πριν ο άντρας των ονείρων της παντρευτεί την κολλητή της, η Μάντι εύχεται αληθινή αγάπη σε μια αρχαία πέτρα στην Ιρλανδία και η μοίρα της αλλάζει μαγικά.

Πρόκειται για μία ρομαντική κομεντί με πρωταγωνίστρια την Lindsay Lohgan, τον Ed Speleers, τον Alexander Vlahos και άλλους.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.