Atlas: Η Jennifer Lopez τα βάζει με ρομπότ στη νέα ταινία του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το The Mother, η ηθοποιός πάει σε διαφορετικά “νερά”
14 Μαρτίου 2024 00:45
Atlas: Η Jennifer Lopez τα βάζει με ρομπότ στη νέα ταινία του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Jennifer Lopez επιστρέφει στο Netflix μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η προηγούμενη ταινίας, το The Mother, με ένα ολοκαίνουργιο project εντελώς διαφορετικό στο στιλ του. Πιο συγκεκριμένα, η πασίγνωστη ηθοποιός παίζει στο Atlas, μια ταινία επιστημονικής φαντασίας και τα βάζει με ρομπότ, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει εδώ ο Brad Peyton του Rampage.

Το Atlas αναμένεται να παίξει στην υπηρεσία μέσα στον Μάιο και υπόσχεται μία διαφορετική Lopez στο ρόλο μιας αναλύτριας που παρόλο που δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την AI, αναγκάζεται να βρει την ελπίδα της σε αυτήν, καθώς ένα ρομπότ βγαίνει εκτός ελέγχου.

Εκτός από την Lopez, σε αυτή την ταινία θα δείτε και τους Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla και Mark Strong. Το σενάριο έχει γράψει ο Leo Sardarian και ο Aron Eli Coleite.

Ο Peyton είπε μάλιστα σε μία συνέντευξή του τα εξής: “Το να έχω την ευκαιρία να σκηνοθετήσω την Jennifer Lopez σε αυτή την ταινία είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, καθώς ξέρω ότι θα φέρει την απίστευτη δύναμη, το βάθος και την αυθεντικότητα που όλοι έχουμε θαυμάσει στη δουλειά της”.

Ακολουθεί η περίληψη του Atlas:

Μια αναλύτρια δεδομένων (Jennifer Lopez) με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη ανακαλύπτει ότι είναι η μόνη της ελπίδα όταν ένα ρομπότ βγαίνει εκτός ελέγχου.

Το Atlas θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Netflix στις 24 Μαΐου. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer της ταινίας παρακάτω.