Ο Αλ Πατσίνο έκανε “γκάφα“ στην πιο κρίσιμη στιγμή των Όσκαρ 2024! (BINTEO)

Πιάνοντας τους πάντες απροετοίμαστους
11 Μαρτίου 2024 09:04
Ο Αλ Πατσίνο έκανε “γκάφα“ στην πιο κρίσιμη στιγμή των Όσκαρ 2024! (BINTEO)

Κατά τη διάρκεια της 96ης ετήσιας απονομής των βραβείων Όσκαρ, ο βετεράνος ηθοποιός Αλ Πατσίνο ανέβηκε στη σκηνή για να ανακοινώσει τον νικητή του μεγαλύτερου βραβείου της βραδιάς, δηλαδή της Καλύτερης Ταινίας. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον καθιερωμένο τρόπο, ο Πατσίνο παρέλειψε τα ονόματα των υποψήφιων ταινιών πριν αποκαλύψει τον νικητή, προκαλώντας ένα κύμα σύγχυσης και έκπληξης στο κοινό και στους τηλεθεατές παγκοσμίως.

Η στιγμή εκτυλίχθηκε καθώς ο Πατσίνο, με το χαρακτηριστικό στυλ του, παρέκαμψε τη συνήθη διαδικασία δημιουργίας σασπένς και δεν απαρίθμησε καθόλου τις υποψήφιες ταινίες. Αντ' αυτού, ανακοίνωσε απευθείας το "Oppenheimer" ως τον αποδέκτη του πιο πολυπόθητου βραβείου της βραδιάς, λέγοντας πως αυτό "βλέπουν τα μάτια μου". Η απότομη ανακοίνωση έπιασε τους πάντες απροετοίμαστους, συμπεριλαμβανομένου του εκφωνητή του σόου, ο οποίος φάνηκε προς στιγμήν αποπροσανατολισμένος από την έλλειψη προλόγου και καθυστέρησε αρκετά.

Αναμενόμενα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν γρήγορα με αντιδράσεις για την μικρή αυτή «γκάφα» του 83χρόνου ηθοποιού, όπως την χαρακτήρισαν. Τα memes και τα αστεία φυσικά δεν έλειψαν, με ορισμένους να εικάζουν ότι ο Πατσίνο βιαζόταν να ολοκληρώσει την τελετή.

Παρά την αρχική σύγχυση βέβαια, το καστ και οι δημιουργοί του "Oppenheimer" ανέβηκαν σύντομα στη σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο, προσθέτοντάς το στην εντυπωσιακή τους λίστα για τη βραδιά, η οποία περιελάβανε και τα βραβεία του Καλύτερου Score/ Soundtrack, Φωτογραφίας (Hoyte von Hoytema), Σκηνοθεσίας για τον Νόλαν (που το κερδίζει για πρώτη φορά στην κατηγορία), Α' Ανδρικού για την ερμηνεία του Κίλιαν Μέρφι, B' Ανδρικού για τον Robert Downey Jr., και Καλύτερου Μοντάζ.

Tags: