Μια γνωστή ταινία του M. Night Shyamalan έρχεται στο Netflix

Θα το δείτε στις 30 Μαρτίου
07 Μαρτίου 2024 00:09
Μια γνωστή ταινία του M. Night Shyamalan έρχεται στο Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα φέρει μία γνωστή και επιτυχημένη -όσον αφορά το box office- ταινία του M. Night Shyamalan, πασίγνωστου σκηνοθέτη των The Sixth Sense, Unbreakable, Split και άλλων ταινιών.

Αναλυτικότερα, μέσα από την κατηγορία “New & Hot”, από την οποία το Netflix αποκαλύπτει το μελλοντικό περιεχόμενο της πλατφόρμας του ανακοίνωσε ότι το Glass που κυκλοφόρησε το 2019, θα παίζει από τις 30 Μαρτίου.

Το Glass θεωρείται μία “superhero” ταινία που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Shyamalan και είναι ουσιαστικά το crossover-sequel των Unbreakable (2000) και Split (2016) που κλείνει αυτή την τριλογία. Πρωταγωνιστούν οι Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard, James McAvoy, Anya Taylor-Joy και άλλοι.

Η πλοκή που έδωσε το Netflix για την ταινία λέει τα εξής: Ένας άντρας με διαταραχή προσωπικότητας και ένας φύλακας που έγινε τιμωρός γνωρίζουν έναν μυστηριώδη τύπο με πολλά μυστικά σε ένα άσυλο.

Η περίληψη του Glass αναφέρει:

O M. Night Shyamalan φέρνει μαζί δυο από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της φιλμογραφίας του – τον Άφθαρτο από το 2000 και τον Διχασμένο από το 2016 στο Glass, ένα εκρηκτικό, καινούργιο θρίλερ, που ακολουθεί τους κανόνες των κόμιξ. Από τον Άφθαρτο, ο Bruce Willis επιστρέφει ως David Dunn και ο Samuel L. Jackson ως Elijah Price, γνωστός και ως Mr. Glass. Μαζί τους αυτή τη φορά και ο James McAvoy, αναβιώνοντας τον ρόλο του Kevin Wendell Crumb και των πολλαπλών προσωπικοτήτων του που κατοικούν μέσα του, και η Anya Taylor-Joy ως Casey Cooke, η μοναδική που επέζησε της συνάντησης μαζί του. Ακολουθώντας το φινάλε του Διχασμένου (Split), ο Glass βρίσκει τον Dunn να καταδιώκει τον Crumb σε μια σειρά από κλιμακωτές συναντήσεις, όπου η στιβαρή παρουσία του Price μοιάζει σαν ενός μαέστρου που φαίνεται να κρατάει μυστικά και για τους δυο.

Το Glass θα παίζει στο Netflix από τις 30 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το trailer της ταινίας μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.