Το Poor Things του Λάνθιμου έρχεται σε streaming υπηρεσία στην Ελλάδα

Εχθές κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή για αγορά
29 Φεβρουαρίου 2024 12:41
Το Poor Things του Λάνθιμου έρχεται σε streaming υπηρεσία στην Ελλάδα

Το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου παίζει εδώ και καιρό στους κινηματογράφους σημειώνοντας μια εκπληκτική πορεία, αφού η ταινία με πρωταγωνίστρια την Emma Stone ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Πριν από 24 ώρες έφτασε και σε ψηφιακή μορφή, για όσους θέλουν να την αγοράσουν, ενώ τώρα μάθαμε σε ποια streaming υπηρεσία θα παίζει. 

Αναλυτικότερα, έγινε γνωστό ότι το Poor Things θα παίζει σε λίγες μέρες μέσα από τη “συχνότητα” του Disney+, αφού πρόκειται για μία παραγωγή της Searchlight Pictures, μιας εταιρίας που ανήκει στην οικογένεια της Disney. Μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση που έκανε το Disney+ Ελλάδας, μάθαμε ότι η πολυβραβευμένη ταινία θα καταφθάσει στις 7 Μαρτίου. 

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Disney+ Ελλάδας: 

Με 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ®, συμπεριλαμβανομένου «Καλύτερης Ταινίας» και 5 Βραβεία BAFTA (Α’ Γυναικείος Ρόλος, Καλύτερος Σχεδιασμός Παραγωγής, Καλύτερα Κοστούμια, Καλύτερο Μακιγιάζ και Κομμώσεις και Καλύτερα Ειδικά Οπτικά Εφέ), σήμερα το Disney+ ανακοίνωνει ότι η ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα στις 7 Μαρτίου.   

 

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει: 

Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία. 

Bασισμένη στο μυθιστόρημα του Alasdair Gray, η ταινία είναι σε σενάριο του Tony McNamara, σηματοδοτόντας τη δεύτερη συνεργασία του Λάνθιμου και του McNamara, μετά την ταινία Η Ευνοούμενη. Η ταινία Poor Things είναι μια παραγωγή των Ed Guiney, Andrew Lowe, Γιώργου Λάνθιμου και Emma Stone. 

Το Poor Things θα παίζει στο Disney+ από τις 7 Μαρτίου.