The Watchers: Η νέα horror ταινία της Warner θέλει να σας φρικάρει (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι σε παραγωγή M. Night Shyamalan
27 Φεβρουαρίου 2024 20:22
The Watchers: Η νέα horror ταινία της Warner θέλει να σας φρικάρει (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros. Discovery έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser trailer του The Watchers, της ολοκαίνουργιας ταινίας τρόμου που έρχεται σε παραγωγή του M. Night Shyamalan και σε σκηνοθεσία/σενάριο της Ishana Night Shyamalan. 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Ishana Night Shyamalan, κόρη του M. Night Shyamalan έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν διάφορα επεισόδια του Servant, της σειράς του Apple TV+. 

Η ταινία ακολουθεί την Mina, μια 28χρονη καλλιτέχνιδα, η οποία εγκλωβίζεται σε ένα δάσος στη δυτική Ιρλανδία. Όταν η Mina βρίσκει καταφύγιο, παγιδεύεται εν αγνοία της δίπλα σε τρεις αγνώστους που παρακολουθούνται και καταδιώκονται από κάποια μυστηριώδη πλάσματα κάθε βράδυ. Η ταινία είναι βασισμένη στη νουβέλα του A.M. Shine.  

Στο The Watchers πρωταγωνιστούν οι Dakota Fanning (Once Upon a Time in Hollywood, Ocean’s Eight), Georgina Campbell (Barbarian, Suspicion), Oliver Finnegan (Creeped Out, Outlander) και Olwen Fouere (The Northman, The Tourist). Στην παραγωγή βρίσκονται και οι Ashwin Rajan, Nimitt Mankad, Jo Homewood και Stephen Dembitzer. 

Το The Watchers θα παίξει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το επίσημο teaser trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.