Έκπληξη από το Netflix: Δείτε εντελώς δωρεάν τη νέα του οσκαρική animated ταινία

Ενόψει της υποψηφιότητάς της ταινίας στα Oscars του 2024
19 Φεβρουαρίου 2024 22:34
Έκπληξη από το Netflix: Δείτε εντελώς δωρεάν τη νέα του οσκαρική animated ταινία

Υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να διαφημίσεις μια ταινία ενόψει των Oscars από το να τη διαθέσεις δωρεάν; Όχι φυσικά, και το Netflix το ξέρει πολύ καλά για αυτό και επιφύλασσε ένα δωράκι προς όλους όσους αγαπούν τις ταινίες κινουμένων σχεδίων

Έτσι διέθεσε εντελώς απροειδοποίητα την ταινία "Nimona" στο YouTube για να την παρακολουθήσει δωρεάν όλος ο κόσμος και μάλιστα χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς όπως συμβαίνει σε άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Έτσι μπορείτε να το δείτε και από την Ελλάδα. Το Nimona είναι η ταινία υποψήφια για Όσκαρ του Netflix στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων Μεγάλου Μήκους σε παραγωγή της Annapurna Pictures και βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του ND Stephenson, που είχε κυκλοφορήσει το 2015. 

Την ίδια ώρα η "Nimona" θα ανταγωνιστεί στην ίδια κατηγορία τα "Spider-Man: Across The Spider-Verse" της Sony Animation, "The Boy and the Heron" του Studio Ghibli δια χειρός Hayao Miyazaki, "Elemental" της Pixar και "Robot Dreams" της NEON. 

Η ιστορία της Nimona έχει να κάνει με την ομώνυμη έφηβη ηρωϊδα, η οποία έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε ότι επιθυμεί και αποφασίζει να βοηθήσει έναν ιππότη να καθαρίσει το όνομά του για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε.

Στο αγγλικό voice cast ακούγονται οι ηθοποιοί:  Chloe Grace Moretz, Riz Ahmed (Sound of Metal), Eugene Lee Yang (Classified), Frances Conroy (American Horror Story), Lorraine Toussaint (The Equalizer), RuPaul Charles (RuPaul's Drag Race), Indya Moore (Pose), Beck Bennet (Hamster & Gretel), Julio Torres (The Great North) και Sarah Sherman (Saturday Night Live).

Στη μεταγλωττισμένη έκδοση της ταινίας έλαβαν μέρος οι ηθοποιοί: Βασιλική Σούτη, Θάνος Λέκκας, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός, Σοφία Τσάκα, Βασίλης Παπαστάθης, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Στέλιος Ψαρουδάκης, Ζωή Κατσάτου, Λένα Μαραβέα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Πέγκυ Μανωλά, Ηλίας Ρέλλας.

Να θυμίσουμε ότι η 96η Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου (ξημερώματα Δευτέρας στις 02:00 ώρα Ελλάδος). 

Δείτε εντελώς δωρεάν το "Nimona" μέσα από τον player παρακάτω: