Το trailer του Deadpool 3 έσπασε όλα τα ρεκόρ - Ξεπέρασε και το Spider-Man: No Way Home!

Έχει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του σινεμά
14 Φεβρουαρίου 2024 10:55
Το trailer του Deadpool 3 έσπασε όλα τα ρεκόρ - Ξεπέρασε και το Spider-Man: No Way Home!

Όπως όλα δείχνουν, ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία για να παρακολουθήσει το πρώτο trailer του Deadpool 3 ή αλλιώς Deadpool and Wolverine, καθώς όπως έγινε γνωστό, το πρώτο δείγμα της ταινίας έσπασε κάθε ρεκόρ σε προβολές. 

Σύμφωνα με το Variety, το teaser trailer του Deadpool and Wolverine, το οποίο κατέφθασε την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια του Super Bowl, έσπασε ρεκόρ για το Marvel Cinematic Universe και το σινεμά γενικότερα, αφού κατάφερε να γίνει το trailer με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία, μέσα σε 24 ώρες.  

Μέσα από όλα τα social media, το teaser trailer του Deadpool 3 κατάφερε να συγκεντρώσει -σύμφωνα με την Disney- 365 εκατομμύρια προβολές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεπεράσει το Spider-Man: No Way Home, το οποίο είχε μέχρι πρότινος το ρεκόρ, καθώς και το Avengers: Endgame. 

Για την ιστορία, παρακάτω θα βρείτε τα 10 trailers ταινιών με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία: 

  1. Deadpool & Wolverine (365 εκατομμύρια) 
  2. Spider-Man: No Way Home (355.5 εκατομμύρια) 
  3. Avengers Endgame (teaser - 289 εκατομμύρια) 
  4. Avengers Endgame (final trailer - 268 εκατομμύρια) 
  5. Transformers: Rise of the Beasts (238 εκατομμύρια) 
  6. Avengers Infinity War (teaser - 230 εκατομμύρια) 
  7. The Lion King (224.6 εκατομμύρια) 
  8. Thor Love & Thunder (209 εκατομμύρια) 
  9. IT (197 εκατομμύρια) 
  10. Avengers Infinity War (final trailer - 179 εκατομμύρια) 

Ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. 

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession θα παίζει τον Paradox και η Emma Corrin της σειράς The Crown την Cassandra Nova, ενώ σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter. 

Το Deadpool & Wolverine θα παίζει στους κινηματογράφους από αυτόν τον Ιούλιο. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.