Star Wars: Ψήνεται επιστροφή Mace Windu; Ο Samuel Jackson έδωσε μια εμφατική απάντηση

Δίνει ελπίδες ο Sam Jackson σε νέα του συνέντευξη
12 Φεβρουαρίου 2024 23:49
Star Wars: Ψήνεται επιστροφή Mace Windu; Ο Samuel Jackson έδωσε μια εμφατική απάντηση

Ο Samuel L. Jackson πάντα απολάμβανε το ρόλο του Mace Windu στην prequel τριλογία των Star Wars όπως έχει δηλώσει σε παλιότερες συνεντεύξεις του, ενώ ήταν η αφορμή για να προστεθούν τα μωβ φωτόσπαθα στο σύμπαν του George Lucas, ύστερα από δική του απαίτηση. 

Ωστόσο, όσοι έχετε παρακολουθήσει τα prequels του Star Wars θα γνωρίζετε ότι ο Mace Windu φαινομενικά έχει πεθάνει στα χέρια του Darth Sidius/ Palpatine στην περίφημη σκηνή του Episode III: Revenge of the Sith. Αν και υπάρχουν θεωρίες εδώ και πολλά χρόνια ανάμεσα στους fans που υποστηρίζουν ότι ο Mace Windu είναι ακόμη ζωντανός, η Lucasfilm και κανένας υπεύθυνος δεν το έχει επιβεβαιώσει με κανέναν τρόπο. 

Σε μια νέα του συνέντευξη όμως ο Sam Jackson αναφέρθηκε στο θέμα αυτό και έδωσε μια απάντηση που αναζωπυρώνει τις ελπίδες περί επιστροφής του με τον πιο ασυνήθιστα εμφατικό τρόπο. Μιλώντας στο περιοδικό Empire όπου το μέσο τον ρώτησε αν ο Mace Windu είναι νεκρός και αυτός απάντησε με τρεις πολύ απλές λέξεις: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ!!!" (τα κεφαλαία κιόλας τα γράφει το Empire για να φανερώσει πόσο σίγουρος ήταν στην δήλωσή του ο Jackson).

Ακόμη πιο έντονα και με σιγουριά απάντησε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει με μια spinoff σειρά του Mace Windu στο Disney Plus, λέγοντας "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!". Παρά τις εξαιρετικά θετικές του απαντήσεις που τέτοιες δε συνηθίζονται να βγαίνουν από τα στόματα των ηθοποιών χωρίς κάποια έγκριση από τα PR τμήματα της Disney, δεν είναι σίγουρο εάν ψήνεται κάτι παρασκηνιακά για να ξαναδούμε τον Mace Windu. 

Βέβαια, όταν ο Darth Maul ακόμη και ο Palpatine επέστρεψαν στο σύμπαν όπως επέστρεψαν, τότε το Star Wars έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ο θάνατος δεν είναι και τόσο μόνιμος όσο νομίζουμε.