Netflix: Οι ταινίες που παίζουν περισσότερο στην Ελλάδα σήμερα

Δείτε τη δεκάδα
12 Φεβρουαρίου 2024 13:28
Netflix: Οι ταινίες που παίζουν περισσότερο στην Ελλάδα σήμερα

Το Netflix κυκλοφόρησε νέο περιεχόμενο με παλιές, αλλά και φρέσκιες ταινίες στην πλατφόρμα του και αυτό είχε ως αποτελέσματα το top 10 να αλλάξει. Έτσι, σε αυτό το άρθρο θα δείτε ποιες είναι οι δημοφιλέστερες ταινίες της υπηρεσίας στη χώρα μας.

Το Despicable Me 3, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 έχει αυτή τη στιγμή την πρώτη θέση στα charts, με το Ashes, μια ολοκαίνουργια πρωτότυπη ταινία του Netflix να έχει τη 2η θέση. Τρίτο στην κατάταξη συναντάμε μία ταινία από τα παλιά, το The Devil Wears Prada με πρωταγωνίστρια την Meryl Streep που είχε κάνει πάταγο και όταν κυκλοφόρησε, ενώ την 4η και την 5η θέση έχουν τα Despicable Me 2 και Minions.

Έκτο στο top 10 συναντάμε μία ακόμη ταινία του franchise, το Despicable Me, ενώ ακολουθεί το Lover Stalker Killer, μία ολοκαίνουργια προσθήκη της streaming υπηρεσίας που φαίνεται ότι στρέψει πολλά βλέμματα πάνω του. Τη δεκάδα με τις δημοφιλέστερες ταινίες κλείνουν τα Orion and the Dark, The Guilt Trip και Disquiet.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα σήμερα

  1. Despicable Me 3
  2. Ashes
  3. The Devil Wears Prada
  4. Despicable Me 2
  5. Minions
  6. Despicable Me
  7. Lover Stalker Killer
  8. Orion and the Dark
  9. The Guilt Trip
  10. Disquiet

Λίγα λόγια για το Despicable Me 3 (Εγώ ο Απαισιότατος 3):

Η πλοκή αναφέρει: Όταν αποτυγχάνει να συλλάβει ένα παιδί-θαύμα της δεκαετίας του ’80 που έγινε σούπερ-κακούργος, ο Γκρου απολύεται αλλά βρίσκει έναν δίδυμο αδελφό που αγνοούσε για χρόνια.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας είχαν αναλάβει οι Pierre Coffin και Kyle Balda, ενώ τη φωνή τους δάνειζαν οι Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Coffin, Miranda Cosgrove, Steve Coogan, Jenny Slate και Dana Gaier.