Twisters: Το sequel αποκαλύπτεται με Glen Powell και Daisy Edgar-Jones

Θα παίζει αυτό το καλοκαίρι στους κινηματογράφους
12 Φεβρουαρίου 2024 08:46
Twisters: Το sequel αποκαλύπτεται με Glen Powell και Daisy Edgar-Jones

Τον Απρίλιο του 2023 είχε γίνει γνωστό ότι η Universal Pictures ετοιμάζει μία ακόμη ταινία από μία ιστορικό κλασική ταινία της. Ο λόγος γίνεται για το sequel του Twister του 1996 με τον τίτλο Twisters, που είναι ξανά σε παραγωγή Steven Spielberg και θέλει να σας διηγηθεί μια νέα ιστορία βάζοντας στόχο παράλληλα την ίδια εμπορική επιτυχία.

Στο Twisters παίζει η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Daisy Edgar-Jones (Where the Crawdads Sing, Normal People) και ο Glen Powell (Anyone But You, Top Gun: Maverick) ως αντίπαλες δυνάμεις που συγκεντρώνονται για να προσπαθήσουν να προβλέψουν, και ενδεχομένως να δαμάσουν, την τεράστια δύναμη των ανεμοστρόβιλων.

Η Edgar-Jones υποδύεται την Kate Cooper, μια πρώην ερευνήτρια ανεμοστρόβιλων που στοιχειώνεται από ένα παλιό περιστατικό όταν ήταν φοιτήτρια, αλλά παρασύρεται τώρα πίσω στις ανοιχτές πεδιάδες από τον φίλο της τον Javi (Anthony Ramos) για να δοκιμάσουν ένα πρωτοποριακό νέο σύστημα παρακολούθησης. Εκεί συναντιέται με τον Tyler Owens (Powell) έναν social media superstar, ο οποίος προσπαθεί κυνηγάει ανεμοστρόβιλους για να τους “ποστάρει” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσο επικίνδυνοι είναι, τόσο το καλύτερο.

Το cast του Twisters αποτελείται και από τους Brandon Perea (Nope), Sasha Lane (American Honey), Daryl McCormack (Peaky Blinders), Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina), Nik Dodani (Atypical) και Maura Tierney (Beautiful Boy). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Lee Isaac Chung του Minari, ενώ το σενάριο έγραψε ο Mark L. Smith, ο σεναριογράφος πίσω από το οσκαρικό The Revenant.

Η παραγωγή είναι της Amblin Entertainment, με τη διανομή να αναλαμβάνουν οι Universal Pictures και Warner Bros. Pictures.

Στην εν λόγω ταινία καταστροφής του 1996 πρωταγωνίστησε ο αείμνηστος Bill Paxton μαζί με την Helen Hunt. Η πλοκή είχε να κάνει με μια ομάδα ερευνητών-κυνηγών ανεμοστρόβιλων που ήθελαν να δοκιμάσουν μια συσκευή που έφτιαξαν η οποία μπορεί να τους ανιχνεύει πριν σχηματιστούν. Τελικά, ξεσπάει ένας ανεμοστρόβιλος που ρουφάει τα πάντα στο πέρασμά του και αναγκάζονται να τρέξουν για να σωθούν.

Με παραγωγό τον Steven Spielberg, το αρχικό Twister τα πήγε περίφημα και εμπορικά με περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια στο box office.

Το Twisters θα παίζει στους κινηματογράφους από τις 19 Ιουλίου και παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πρώτο εντυπωσιακό trailer.