Back to Black: Έφτασε το trailer για την ταινία της Amy Winehouse

Θα παίξει σύντομα στους κινηματογράφους
03 Φεβρουαρίου 2024 17:06
Back to Black: Έφτασε το trailer για την ταινία της Amy Winehouse

Το Studio Canal κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Back to Black που εξιστορεί τη ζωή της Amy Winehouse, της εμβληματικής τραγουδίστριας που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2011.

Το Back to Black είναι, λοιπόν, μια βιογραφική ταινία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει εδώ η Marisa Abela, η οποία καλείται να αποτυπώσει την άνοδο της Winehouse. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται η Sam Taylor-Johnson που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη δουλειά της στο 50 Shades of Grey.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Back to Black πρόκειται να προσφέρει στους θεατές μια ματιά τόσο στην τεράστια καριέρα που κατάφερε να χτίσει Amy Winehouse, όσο και στην προσωπική ζωή της, εστιάζοντας μεταξύ άλλων και τα όσα έζησε στο Λονδίνο στις αρχές των ‘00s.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης ο Jack O'Connell ως ο πρώην σύζυγος της Winehouse, Blake Fielder-Civil, ενώ συμμετέχει ο Eddie Marsan, η Juliet Cowan και η Lesley Manville, η οποία εμφανίζεται ως η αείμνηστη γιαγιά της Winehouse, Cynthia.

Η περίληψη αναφέρει: Μια γιορτή του πιο εμβληματικού –και πολύ χαμένου– αστέρα του 21ου αιώνα, το BACK TO BLACK αφηγείται την εκπληκτική ιστορία της Amy Winehouse. Ζωγραφίζοντας μια ζωντανή εικόνα από τους δρόμους της πόλης Camden που αποκαλούσε σπίτι της και αποτυπώνοντας τους αγώνες που έκανε για την παγκόσμια φήμη, το BACK TO BLACK τιμά την τέχνη, την εξυπνάδα και την ειλικρίνεια της Amy, καθώς προσπαθεί να κατανοήσει τους δαίμονές της.

To Back to Black θα παίξει στις ΗΠΑ στις 10 Μαΐου, ενώ σε ορισμένες άλλες χώρες όπως είναι η Αγγλία, θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα έρθει στα μέρη μας. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: