Το Code 8 Part II είναι η απόλυτη ταινία δράσης του Netflix για τον Φεβρουάριο – Δείτε το βίντεο

Έρχεται σύντομα το sequel
02 Φεβρουαρίου 2024 18:45
Το Code 8 Part II είναι η απόλυτη ταινία δράσης του Netflix για τον Φεβρουάριο – Δείτε το βίντεο

Το Netflix άνοιξε τα χαρτιά του δίνοντας στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από το Code 8 Part II (Κώδικας 8 Μέρος 2ο), με πρωταγωνιστές τους Robbie και Stephen Amell. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα χαρτιά της υπηρεσίας για τον Φεβρουάριο, όσον αφορά τις ταινίες δράσης που θα συνεχίσει την ιστορία του Code 8.

Το επίσημο trailer έχει διάρκεια τα 2 λεπτά περίπου και εστιάζει στους βασικούς χαρακτήρες και θέλει να σας βάλει -με πολύ γρήγορα πλάνα- στο κλίμα της ταινίας. Φυσικά, δε λείπει και η δράση, αλλά και το κυνηγητό.

Το Code 8: Part II θα λαμβάνει χώρα ακριβώς μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, όπου το 4% του ανθρώπινου πληθυσμού γεννιέται με υπερφυσικές ικανότητες. Ωστόσο, αντί να γίνουν σούπερ ήρωες για τον κόσμο, αντιμετωπίζονται διαφορετικά κάτω από το όριο της φτώχειας, καταφεύγοντας συχνά στο έγκλημα.

Ο Connor Reed (Robbie), ένας νεαρός άνδρας με υπερδυνάμεις, παρασύρθηκε στον εγκληματικό κόσμο από τον Garrett (Stephen), ο οποίος τον βοήθησε να ακονίσει τις δυνάμεις του προκειμένου να εκτελέσει μια σειρά εγκλημάτων για λογαριασμό ενός drug-dealer.

Νέα ματιά στο Code 8: Part II με τους Robbie και Stephen Amell

Η συνέχεια θέλει τον Connor να εργάζεται ως θυρωρός καθώς προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από όλα όσα έγιναν, αλλά στον δρόμο του θα βρεθεί ένα 14χρονο κορίτσι, η Pav (Sirena Gulamgaus), που γίνεται στόχος από αστυνομικούς. Στο sequel θα εμφανιστούν επίσης και οι Aaron Abrams, Alex Mallari, Jr. και Jean Yoon.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει:

Σε μια πόλη όπου άνθρωποι με δυνάμεις αστυνομεύονται αυστηρά, ένας πρώην κατάδικος στρέφεται σε έναν βαρόνο ναρκωτικών για να σώσει μια έφηβη από έναν ανήθικο αστυνομικό.

Το Code 8: Part II θα παίζει αποκλειστικά στο Netflix από τις 28 Φεβρουαρίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.