Thunderbolts: Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Steven Yeun για τον ρόλο του Sentry

Η νέα ταινία της Marvel που θα θυμίζει κάτι από Suicide Squad
26 Ιανουαρίου 2024 11:15
Thunderbolts: Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Steven Yeun για τον ρόλο του Sentry

Πριν μερικές εβδομάδες ο Steven Yeun αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ταινία "Thunderbolts" της Marvel Studios, λόγω του ότι η παραγωγή της καθυστέρησε από τις απεργίες των WGA και SAG AFTRA δημιουργώντας έτσι πρόβλημα στο πρόγραμμα του υποψήφιου για Όσκαρ και βραβευμένου με Emmy ηθοποιού. 

Έτσι, έμεινε κενή η θέση για τον ρόλο του "Sentry" στην ταινία της Marvel που θα θυμίζει κάτι από Suicide Squad. Τώρα σύμφωνα με το Deadline και το THR, η Marvel φαίνεται να βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Lewis Pullman, του ηθοποιού που έπαιξε το ρόλο του "Bob" στην ταινία "Top Gun: Maverick", η οποία ήταν μια τεράστια κινηματογραφική επιτυχία με εισπράξεις 1.5$ δισεκατομμυρίων. Οι πληροφορίες λένε πως αυτή τη στιγμή είναι ο επικrατέστερος και πως διαπραγματεύεται το συμβόλαιό του με την Marvel Studios. 

Το ρεζουμέ του περιλαμβάνει τις ταινίες "Bad Times at the El Royale" και "The Strangers: Pray at Night", αλλά και στις σειρές "Lessons in Chemistry" της Apple και "Outer Range" της Amazon. 

Το cast των Thunderbolts αποτελείται από τους: Yelena Belova της Florence Pugh, τον Bucky Barnes aka Winter Soldier του Sebastian Stan, τον US Agent aka John Walker του Wyatt Russell, την Taskmaster της Olga Kurylenko, τον Red Guardian του David Harbour, την La Contessa "Valentina" Allegra της Julia Louis-Dreyfous και την Ghost της Hannah John-Kamen. Από την εξίσωση δε γίνεται να λείπει ο Thaddeus "Thunderbolt" Ross του Harrison Ford, ο οποίος θα επανεμφανιστεί για χάρη του Captain America: New World Order. 

Τη σκηνοθεσία του "Thunderbolts" ανέλαβε ο Jake Schreier, σε σενάριο του Eric Pearson. 

Μετά και από την τελευταία καθυστέρηση, το Thunderbolts αναμένεται να βγει πλέον στις 25 Ιουλίου του 2025