Michael: Ο Colman Domingo θα είναι ο πατέρας του Michael Jackson στην επερχόμενη ταινία

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Joe Jackson
25 Ιανουαρίου 2024 23:48
Michael: Ο Colman Domingo θα είναι ο πατέρας του Michael Jackson στην επερχόμενη ταινία

Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον πατέρα του Michael Jackson στην επερχόμενη ταινία του Antoine Fuqua. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στα σκαριά βρίσκεται η βιογραφική ταινία “Michael”, του “Βασιλιά της Ποπ” και μόλις μάθαμε ποιος θα είναι ο Joe Jackson.

Αναλυτικότερα, το Variety αναφέρει ότι ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος για Όσκαρ, Colman Domingo (Euphoria, Candyman κ.α.), θα υποδυθεί τον πατέρα του Michael Jackson στην ταινία. “είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα βρίσκονται στην ταινία μαζί με τον Jaafar” δήλωσε ο ηθοποιός στο αμερικάνικο μέσο.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του ηθοποιού:

Ο γιος της Jermaine Jackson υποδύεται τον Michael και κόβει την ανάσα και νομίζω ότι ο Graham King, ο παραγωγός, συγκέντρωσε ένα απίστευτο cast. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος μιας ταινίας που εξερευνά τόσο την περίπλοκη ψυχή του θρυλικού Michael Jackson όσο και το αντίκτυπό του στη μουσική και τον πολιτισμό ως παγκόσμιο σύμβολο.

Ο Jaafar Jackson, ο οποίος είναι ανιψιός του θρυλικού Βασιλιά της Ποπ, θα υποδυθεί τον Michael στην ενήλικη ζωή του, ενώ ο Juliano Krue Valdi στην παιδική του ηλικία. Ο 9χρονος Valdi θα υποδύεται για κάποιο χρονικό διάστημα τον Michael Jackson όταν ήταν παιδί, όπου μαζί με τα αδέρφια του δημιούργησαν και έλαμψαν μαζί ως Jackson 5 με πασίγνωστα τραγούδια όπως τα I Want You Back, ABC, και I’ll Be There. Ο χορός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ταινία, αν και δε θα μείνει μόνο εκεί, καθώς πρόκειται να σας εξιστορεί διάφορες πτυχές και της προσωπικής ζωής του.

Το σενάριο του Michael θα γράψει ο John Logan, που έγραψε οσκαρικές ταινίες όπως το Gladiator και το The Aviator. Η παραγωγή θα είναι του Graham King, ένας βετεράνος των βιογραφικών ταινιών που μετέτρεψε το Bohemian Rhapshody, την ταινία για τη ζωή του Freddie Mercury, σε μια εισπρακτική επιτυχία, που ήταν και υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ενώ κέρδισε το Α' Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του Rami Malek.

Οι ελπίδες των παραγωγών είναι να κάνουν το "Michael" μια γιγαντιαία εισπρακτική επιτυχία στα πρότυπα του Bohemian Rhapsody, το οποίο έφερε πάνω από $900 εκατομμύρια εισπράξεις στο box office παγκοσμίως.

Το Michael θα παίξει στους κινηματογράφους στις 18 Απριλίου του 2025. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία του βασιλιά της Ποπ, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.