Michael: Γνωρίστε τον Jaafar Jackson ως Michael Jackson από την ταινία του “Βασιλιά της Ποπ” (ΦΩΤΟ)

Ο ανηψιός του Michael Jackson υποδύεται τον θείο του στην πρώτη εικόνα
20 Ιανουαρίου 2024 14:27
Michael: Γνωρίστε τον Jaafar Jackson ως Michael Jackson από την ταινία του “Βασιλιά της Ποπ” (ΦΩΤΟ)

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι βρέθηκε ο Juliano Krue Valdi θα υποδυθεί τον Michael Jackson στην παιδική του ηλικία, για την ταινία Michael που ετοιμάζει ο Antoine Fuqua, ο γνωστός σκηνοθέτης των The Equalizer. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η πρώτη εικόνα από την επερχόμενη βιογραφική ταινία, με τον Jaafar Jackson στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Jaafar Jackson, ο οποίος είναι ανιψιός του θρυλικού Βασιλιά της Ποπ, θα υποδυθεί τον Michael στην ενήλικη ζωή του και η πρώτη εικόνα που κυκλοφόρησε θέλει να σας δώσει μια πρώτη ματιά σε μία από τις πιο εμβληματικές πόζες του σταρ. Ο χορός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ταινία, αν και δε θα μείνει μόνο εκεί, καθώς πρόκειται να σας εξιστορεί διάφορες πτυχές και της προσωπικής ζωής του.

Το ασπρόμαυρο πλάνο δείχνει τον Jackson του Jaafar Jackson σε ένα στούντιο καθώς ακτίνες φωτός πέφτουν μέσα από τα μεγάλα παράθυρα που βρίσκονται πίσω του. Δείτε την πρώτη εικόνα από την ταινία “Michael” παρακάτω:

Από την άλλη, ο 9χρονος Valdi θα υποδύεται για κάποιο χρονικό διάστημα τον Michael Jackson όταν ήταν παιδί, όπου μαζί με τα αδέρφια του δημιούργησαν και έλαμψαν μαζί ως Jackson 5 με πασίγνωστα τραγούδια όπως τα I Want You Back, ABC, και I’ll Be There.

Το σενάριο του Michael θα γράψει ο John Logan, που έγραψε οσκαρικές ταινίες όπως το Gladiator και το The Aviator. Η παραγωγή θα είναι του Graham King, ένας βετεράνος των βιογραφικών ταινιών που μετέτρεψε το Bohemian Rhapshody, την ταινία για τη ζωή του Freddie Mercury, σε μια εισπρακτική επιτυχία, που ήταν και υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ενώ κέρδισε το Α' Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του Rami Malek.

Ο Μάικλ Τζάκσον απέσπασε 13 Βραβεία Grammys στην καριέρα του (αριθμός ρεκόρ), ξεκινώντας την καριέρα του ως παιδί και μέλος του συγκροτήματος The Jackson 5 μέσα στα '60s. Στην καριέρα των τεσσάρων και πλέον δεκαετιών οι πωλήσεις των δίσκων του ξεπέρασαν τα 500 εκατομμύρια.

Michael Jackson: Έρχεται η βιογραφική ταινία του με συνταγή από Bohemian Rhapsody

Πέθανε στις 25 Ιουνίου του 2009 σε ηλικία 50 ετών στο σπίτι του στο Λος Άντζελες από καρδιακή προσβολή, όπως ανακοινώθηκε από το ιατροδικαστικό πόρισμα, το οποίο ανέφερε πως προκλήθηκε από αναισθητικό φάρμακο που φέρεται να του χορήγησε ο γιατρός του, Conrad Murray. Αργότερα, ύστερα από έρευνες των αρχών, ο Murray κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας και καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, ενώ εξέτισε τα δύο από αυτά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Οι ελπίδες των παραγωγών είναι να κάνουν το "Michael" μια γιγαντιαία εισπρακτική επιτυχία στα πρότυπα του Bohemian Rhapsody, το οποίο έφερε πάνω από $900 εκατομμύρια εισπράξεις στο box office παγκοσμίως.

Το Michael θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 18 Απριλίου του 2025.