Επίσημη η ταινία του “Μπομπ ο Μάστορας” με Anthony Ramos και Jennifer Lopez στην παραγωγή!

Έρχεται από την Mattel Films
25 Ιανουαρίου 2024 21:16
Επίσημη η ταινία του “Μπομπ ο Μάστορας” με Anthony Ramos και Jennifer Lopez στην παραγωγή!

Η Mattel Films ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μία ακόμη ταινία από ένα θρυλικό cartoon, το οποίο έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα. Ναι, όπως διαβάσατε και από τον τίτλο, ο λόγος γίνεται για το Bob the Builder (Μπομπ ο Μάστορας), το οποίο θα δει στο μέλλον μία animated ταινία σε συνεργασία των Mattel και ShadowMachine.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε από το Deadline, ο Anthony Ramos, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, όπως είναι το In the Heights, το Transformers Rise of the Beast και το Hamilton, θα δανείσει τη φωνή του στον Μπομπ.

Η ταινία θα είναι μεγάλης διάρκειας, με τον Ramos να βρίσκεται και στην παραγωγή μαζί με τους Alex Bulkley και Corey Campodonico του βραβευμένου με Όσκαρ στούντιο κινουμένων σχεδίων και παραγωγής ShadowMachine. Η Jennifer Lopez, η Elaine Goldsmith-Thomas και ο Benny Medina της Nuyorican Productions θα βρίσκονται επίσης στην παραγωγή. Το σενάριο του Bob the Builder θα γράψει ο Felipe Vargas και την ταινία θα την επιβλέπουν οι Kevin McKeon, Ivan Sanchez και Arturo Thur De Koós για την Mattel.

Ο Ramos θα υποδυθεί τον Roberto aka Bob, ο οποίος θα ταξιδέψει στο μαγευτικό νησί του Πουέρτο Ρίκο, για να αναλάβει μία τεράστια κατασκευαστική δουλειά. Εκεί, θα αναλάβει και άλλες εργασίες που επηρεάζουν το νησί, ενώ η ταινία υπόσχεται ότι θα γιορτάσει “τις ζωντανές και πολύχρωμες υφές των λατινικών εθνών της Καραϊβικής και του λαού τους”.

Ο Μπομπ ο Μάστορας είναι παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής που δημιουργήθηκε από τον Κιθ Τσάπμαν. Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο Μπομπ, ο οποίος ξέρει να κατασκευάζει τα πάντα με τη βοήθεια της Γουέντι και των μηχανημάτων τα οποία έχει στην ομάδα του. Η σειρά μεταδόθηκε μεταγλωττισμένη και στα ελληνικά από το Alter Channel. Στην τηλεόραση έχουν παίξει 20 σεζόν και περισσότερα από 250 επεισόδια.