Έναν διαφορετικό “Hit Man“ παίζει ο Glenn Powell στη νέα ταινία του Richard Linklater για το Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μαύρη κωμωδία με δράση από τον δημιουργό της “Before“ τριλογίας
23 Ιανουαρίου 2024 21:25
Έναν διαφορετικό “Hit Man“ παίζει ο Glenn Powell στη νέα ταινία του Richard Linklater για το Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Richard Linklater ίσως να τον έχετε ακουστά ως τον σκηνοθέτη της τριλογίας "Before" (Before Sunrise, Before Sunset, Before Midnight) αλλά και για το συγκινητικό δράμα ενηλικίωσης "Boyhood", όμως όχι για τις μαύρες κωμωδίες του ή για την δράση που προσφέρει. 

Στη νέα του ταινία με τίτλο "Hit Man" κάνει ακριβώς αυτό, καθώς πρωταγωνιστεί ο Glenn Powell (Top Gun: Maverick) στο ρόλο ενός επαγγελματία δολοφόνου. Ο Gary Johnson είναι περιζήτητος στην περιοχή της Νέας Ορλεάνης και όταν πάει να σπάσει το επαγγελματικό πρωτόκολλό του για τα μάτια μιας γυναίκας, τα πάντα θα ανατραπούν στην ζωή του.

Στην προκειμένη ο Linklater έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο σε συνεργασία με τον Powell. Μαζί του συμπρωταγωνιστεί η Adria Arjona (Andor, Morbius, 6 Underground) και το cast συμπληρώνουν οι: Austin Amelio, Retta, Sanjay Rao, Molly Bernard, Evan Holtzman, και Gralen Bryant Banks.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει: Ο Γκάρι Τζόνσον είναι ο πιο περιζήτητος επαγγελματίας δολοφόνος στη Νέα Ορλεάνη. Για τους πελάτες του, είναι σαν να βγήκε από ταινία: ένας μυστηριώδης επαγγελματίας εκτελεστής. Αλλά αν τον πληρώσετε για να ξεπαστρέψει έναν απατημένο σύζυγο ή ένα καταχρηστικό αφεντικό, καλύτερα να προσέχετε τα νώτα σας -δουλεύει για τους μπάτσους. Όταν παραβιάζει το πρωτόκολλο για να βοηθήσει μια απελπισμένη γυναίκα που προσπαθεί να ξεφύγει από τον βίαιο σύζυγό της, θα βρεθεί να μεταμορφώνεται σε μια από τις πλαστές του περσόνες, θα ερωτευτεί τη γυναίκα και θα φλερτάρει με το να μετατραπεί και ο ίδιος σε εγκληματία.

Το Hit Man αναμένεται να προβληθεί στις 7 Ιουνίου 2024 σε περιορισμένο αριθμό χωρών μέσα από το Netflix, αν και νωρίτερα θα έχει προβληθεί στις αίθουσες πάλι για περιορισμένες προβολές. Για την διανομή της στην Ελλάδα δε γνωρίζουμε ακόμη τι ακριβώς θα γίνει. 

Δείτε το trailer του Hit Man παρακάτω: