The Marvels: Μάθαμε πότε θα έρθει η ταινία στο Disney+

Θα τη δείτε μέσα στον Φεβρουάριο
22 Ιανουαρίου 2024 19:45
The Marvels: Μάθαμε πότε θα έρθει η ταινία στο Disney+

Η Marvel μόλις ανακοίνωσε ότι η πρόσφατη ταινία του MCU, το The Marvels, πρόκειται να καταφθάσει πολύ σύντομα και στο Disney+. Η streaming πλατφόρμα της Disney θα προσθέσει μία ακόμη ταινία του σύμπαντος και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την παρακολουθήσετε, αν δεν πήγατε στον κινηματογράφο.

Αναλυτικότερα, η Marvel δημοσίευσε ένα νέο μικρό trailer από την ταινία, στο οποίο αποκαλύπτει ότι το The Marvels θα γίνει διαθέσιμο στην υπηρεσία στις 7 Φεβρουαρίου. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν η προσθήκη στον κατάλογο του Disney+ θα φέρει και κάποιο έξτρα περιεχόμενο, όπως κομμένες σκηνές, αλλά αυτό θα το μάθουμε σε λίγες μέρες από τώρα.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Marvel και του Disney+:

Πέρα από την πρωταγωνιστική τριάδα των Brie Larson, Teyonah Parris και Iman Vellani που ενσαρκώνουν τις Captain Marvel, Monica Rambeau και Ms. Marvel αντίστοιχα, τα υπόλοιπα μέλη του cast του The Marvels είναι οι: Park Seo-joon (Parasite), Saagar Shaikh, Zenoiba Shroff και Mohan Kapur από τη σειρά "Ms. Marvel", καθώς και η Zawe Ashton. Επίσης, η "γάτα" ονόματι Goose, δηλαδή το πλάσμα Flerken από το Captain Marvel κάνει την επιστροφή του. Φυσικά, δε γίνεται να λείπει και ο Samuel L. Jackson, ως Nick Fury.

Τη σκηνοθεσία του sequel έχει αναλάβει η Nia DaCosta (Candyman 2021), ενώ το σενάριο έχει γράψει μαζί με τους Megan McDonnell, Elissa Karasik και Zeb Wells.

To The Marvels θα παίζει στο Disney+ από τις 7 Φεβρουαρίου.