Το Netflix φέρνει τα Home Alone τον Φεβρουάριο!

Τις δύο πρώτες ταινίες
19 Ιανουαρίου 2024 13:23
Το Netflix φέρνει τα Home Alone τον Φεβρουάριο!

Το Netflix αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε -ίσως- τις δημοφιλέστερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου. Ο λόγος γίνεται για το Home Alone (Μόνος στο Σπίτι) και το Home Alone 2: Lost in New York (Μόνος στο Σπίτι 2 Χαμένος στη Νέα Υόρκη), τα οποία θα καταφθάσουν σύντομα στην υπηρεσία.

Αναλυτικότερα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την πλατφόρμα του Netflix και πιο συγκεκριμένα από την κατηγορία “New & Hot”, στην οποία αποκαλύπτεται μερικό από το επερχόμενο περιεχόμενο. Ο streaming γίγαντας έκανε γνωστό ότι τα δύο πρώτα Home Alone θα γίνουν διαθέσιμα από την 1η του Φεβρουαρίου. Αν είστε από εκείνους, λοιπόν, που δεν τις βλέπετε μόνο τα Χριστούγεννα, τώρα είναι η ευκαιρία να τις παρακολουθήσετε ξανά, αν και εφόσον δεν είστε συνδρομητές στο Disney+ που υπάρχουν και εκεί κανονικά.

Η πλοκή του Home Alone (Μόνος στο Σπίτι) αναφέρει τα εξής:

Ένα ατρόμητο 8χρονο αγόρι, που το αφήνουν κατά λάθος μόνο, είναι έτοιμο να υπερασπιστεί τον χώρο του όταν δύο ατζαμήδες κλέφτες βάζουν στόχο το σπίτι του.

Τη σκηνοθεσία του Home Alone είχε αναλάβει ο Chris Columbus και το σενάριο, αλλά και την παραγωγή ο John Hughes. Στην πρώτη και ίσως την δημοφιλέστερη Χριστουγεννιάτικη ταινία στην ιστορία έπαιζαν οι Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard και Catherine O'Hara.

Η πλοκή του Home Alone 2: Lost in New York (Μόνος στο Σπίτι 2 Χαμένος στη Νέα Υόρκη) αναφέρει τα εξής:

Αφού πετάει κατά λάθος μόνος του στη Νέα Υόρκη, ο Κέβιν ΜακΚάλιστερ μένει σε ένα ξενοδοχείο και χαλάει τα σχέδια των παλιών εχθρών του να ληστέψουν ένα μαγαζί παιχνιδιών.

Τη σκηνοθεσία του sequel την είχε αναλάβει ξανά ο Chris Columbus και το σενάριο και την παραγωγή ο John Hughes. Στην ταινία έπαιζαν επίσης οι Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Tim Curry, Brenda Fricker και Catherine O'Hara.

Τα δύο πρώτα Home Alone θα κυκλοφορήσουν στο Netflix την 1η του Φεβρουαρίου.