Έρχεται η horror ταινία του Πινόκιο από τους δημιουργούς του Winnie the Pooh: Blood and Honey

Θα παίξει στους κινηματογράφους στα τέλη του 2024
18 Ιανουαρίου 2024 00:29
Έρχεται η horror ταινία του Πινόκιο από τους δημιουργούς του Winnie the Pooh: Blood and Honey

Οι δημιουργοί πίσω από τη γνωστή horror ταινία Winnie the Pooh: Blood and Honey, αλλά και τον επερχόμενων ταινιών τρόμου, Bambi: The Reckoning και Peter Pan’s Neverland Nightmare, ετοιμάζουν ένα ακόμη project με έναν παραμυθένιο χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία παραγωγής Jagged Edge Productions ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει την ταινία τρόμου του Πινόκιο που θα έρθει με την ονομασία Pinocchio: Unstrung. Μάλιστα, σε συνεργασία με το Bloody Disgusting έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας την πρώτη εικόνα αυτού του project, αλλά και μία εικόνα με το λογότυπο.

Πιο συγκεκριμένα, η εικόνα που θα βρείτε εντός του άρθρου, θα «παίζει» κατά τη διάρκεια των credits του Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 που θα δείτε στους κινηματογράφους μελλοντικά. Πρόκειται για ένα νέο universe που ευελπιστεί η Jagged Edge Productions να τραβήξει την προσοχή του κόσμου, όπου αυτό το σύμπαν θα επεκτείνεται και με άλλους χαρακτήρες.

Οι παραγωγοί δήλωσαν στο συγκεκριμένο site τα εξής: «Διάφοροι χαρακτήρες από το σύμπαν θα αποκαλυφθούν με σκίτσα στους τίτλους τέλους του Pooh 2, οπότε να έχετε το νου σας». Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το Pinocchio: Unstrung, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι και η ταινία αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους στα τέλη του 2024.

Δείτε τις πρώτες εικόνες:

Στην παραγωγή βρίσκονται τα ITN Studios και Premiere Entertainment, ενώ την ταινία θα επιβλέπει η Jagged Edge Productions μαζί με τους Rhys Frake-Waterfield και Scott Jeffrey.

Tags: