Νέα ματιά στο Code 8: Part II με τους Robbie και Stephen Amell

Έρχεται στο Netflix
17 Ιανουαρίου 2024 21:27
Νέα ματιά στο Code 8: Part II με τους Robbie και Stephen Amell

Κυκλοφόρησαν νέες εικόνες από τη συνέχεια του Code 8 που είδατε το 2019 από τον Robbie και Stephen Amell. Η νέα ταινία έχει την ονομασία Code 8: Part II και από σήμερα μπορείτε να πάρετε μια νέα γεύση από αυτήν, αλλά και να μάθετε πολλές νέες πληροφορίες.

Το ρεπορτάζ έχει το EW, το οποίο μίλησε με τους Amell για το sequel, το οποίο περιμένουν πολλοί θεατές που πέρασαν ευχάριστα την ώρα τους με την πρώτη ταινία. Σκηνοθέτης και εδώ είναι ο Jeff Chan, ενώ σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Code 8 είναι η κινηματογραφική συνέχεια της ομώνυμης μικρού μήκους ταινίας.

Το Code 8: Part II θα λαμβάνει χώρα ακριβώς μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, η οποία έφερε έναν νέο σκληρό κόσμο, όπου το 4% του ανθρώπινου πληθυσμού γεννιέται με υπερφυσικές ικανότητες. Ωστόσο, αντί να γίνουν σούπερ ήρωες για τον κόσμο, αντιμετωπίζονται διαφορετικά κάτω από το όριο της φτώχειας, καταφεύγοντας συχνά στο έγκλημα.

Ο Connor Reed (Robbie), ένας νεαρός άνδρας με υπερδυνάμεις, παρασύρθηκε στον εγκληματικό κόσμο από τον Garrett (Stephen), ο οποίος τον βοήθησε να ακονίσει τις δυνάμεις του προκειμένου να εκτελέσει μια σειρά εγκλημάτων για λογαριασμό ενός drug-dealer.

Δείτε τις νέες εικόνες από το Code 8: Part II:

Η συνέχεια θέλει τον Connor να εργάζεται ως θυρωρός καθώς προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από όλα όσα έγιναν, αλλά στον δρόμο του θα βρεθεί ένα 14χρονο κορίτσι, η Pav (Sirena Gulamgaus), που γίνεται στόχος από αστυνομικούς. Στο sequel θα εμφανιστούν επίσης και οι Aaron Abrams, Alex Mallari, Jr. και Jean Yoon.

Το Code 8: Part II αναμένεται να παίξει μελλοντικά στο Netflix.