Πότε θα παίξει το Ferrari του Michael Mann με τον Adam Driver στην Ελλάδα;

Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ
15 Ιανουαρίου 2024 14:12
Πότε θα παίξει το Ferrari του Michael Mann με τον Adam Driver στην Ελλάδα;

Η νέα βιογραφική δραματική ταινία του Michael Mann έπαιξε στους κινηματογράφους από τα τέλη του 2023, αλλά στην χώρα μας δεν έχει φτάσει ακόμα. Ο λόγος γίνεται για την ταινία με το όνομα “Ferrari” με πρωταγωνιστή τον Adam Driver στο ρόλο του Enzo Ferrari, του δημιουργού της θρυλικής μάρκας γρήγορων αυτοκινήτων.

Το Ferrari έκανε πρεμιέρα στους περισσότερους κινηματογράφους από τον περασμένο Οκτώβριο, αφού το κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ, της Βραζιλίας και άλλων περιοχών το έχουν παρακολουθήσει ήδη. Επίσης, σε άλλες χώρες έφτασε τον Δεκέμβριο, όπως είναι η Ρωσία, η Ιταλία, η Τουρκία και ο Καναδάς. Ωστόσο, στην χώρα μας άργησε αρκετά, αλλά όπως όλα δείχνουν δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ.

Αναλυτικότερα, το Ferrari του Michael Mann θα παίζει στους κινηματογράφους της Ελλάδας από τις 25 Ιανουαρίου, δηλαδή σε 10 ημέρες από σήμερα.

Η περίληψη στα ελληνικά αναφέρει τα εξής:

Το καλοκαίρι του 1967, ο πρώην οδηγός αγώνων αυτοκινήτων, Έντσο Φεράρι βρίσκεται σε κρίση. Με την εταιρεία του στα πρόθυρα της πτώχευσης και τον γάμο του να βιώνει την τραυματική απώλεια του ενός γιου, ο Φερράρι εναποθέτει την ελπίδα για την σωτηρία τους σε έναν αγώνα δρόμου 1000 μιλίων στην Ιταλία, τον εμβληματικό Mille Miglia.

Ο Mann δεν εστίασε απλώς στην άνοδο και την πτώση του Enzo Ferrari, αλλά και στην ιδιαίτερη και δύσκολη ζωή του. Η ταινία επικεντρώνεται στα ‘50s όπου βρίσκει τον Enzo Ferrari στο χείλος της οικονομικής και προσωπικής καταστροφής μετά τον θάνατο του γιου του, Dino, σε ηλικία 24 ετών από μια σπάνια ασθένεια.

Ο Adam Driver είναι ο Enzo Ferrari στη νέα ταινία του Michael Mann (ΦΩΤΟ)

Το σενάριο της ταινίας έχουν γράψει οι Troy Kennedy Martin και Brock Yates. Πλάι στον Adam Driver θα βρίσκονται και οι Penélope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Gabriel Leone, Jack O’Connell και Patrick Dempsey.

Το Ferrari θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 25 Ιανουαρίου. Ακολουθεί το trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους.