Madame Web: Ημερομηνία και νέο trailer από τη νέα “αραχνοταινία” της Sony Pictures

Στους κινηματογράφους από τον Φεβρουάριο
13 Ιανουαρίου 2024 14:52
Madame Web: Ημερομηνία και νέο trailer από τη νέα “αραχνοταινία” της Sony Pictures

Η Sony Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο teaser trailer για τη νέα αραχνοταινία της που έρχεται με την ονομασία Madame Web. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στις ταινίες της Marvel από το σύμπαν της Sony που υπόσχεται να σας διηγηθεί μια ιδιαίτερη ιστορία με τέσσερις γυναίκες που ενώνονται οι δρόμοι τους.

Παράλληλα, για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνεται και η ημερομηνία της πρεμιέρας και φαίνεται ότι δεν είναι μακριά, καθώς το Madame Webb θα καταφθάσει στις 14 Φεβρουαρίου.

Η ταινία εστιάζει περισσότερο στην Cassandra Webb, την οποία υποδύεται η Dakota Johnson που κατά πάσα πιθανότητα θα την θυμάστε από το 50 Shades of Grey. Η χαρακτήρας που υποδύεται ανακαλύπτει ότι έχει τηλεπαθητικές ικανότητες και βλέπει οράματα που σχετίζονται με άλλες τρεις άγνωστες για αυτήν γυναίκες. Έτσι, αναγκάζεται να τις βρει και ξεκινάει μια περιπέτεια όπου θα αντιμετωπίσουν όλες μαζί πολλές δύσκολες προκλήσεις.

Οι άλλες τρεις γυναίκες απαρτίζονται από τις Sydney Sweeney (από τη σειρά Euphoria) ως Julia Carpenter, Isabela Merced ως Anya Corazon (Spider-Girl των comics), και Celeste O'Connor που επίσης θα παίξει μια variant της Spider-Woman. Τον μεγάλο κακό της ταινίας υποδύεται ο Tahar Rahim (The Serpent) ως Ezekiel Sims, ο οποίος φαίνεται πως κατέχει έναν ρόλο "κακού" Spider-Man όπως ο Spider-Man 2099 στο "Across the Spider-Verse".

Δείτε το νέο teaser της ταινίας παρακάτω:

Στο cast βρίσκονται επίσης και οι Adam Scott και Emma Roberts ως Ben Parker και Mary Jane Parker. Τη σκηνοθεσία του Madame Web έχει αναλάβει η SJ Clarkson (Jessica Jones, Defenders) σε ένα σενάριο του Kerem Sanga.

Το Madame Web θα κάνει πρεμιέρα τις 14 Φεβρουαρίου του 2024.