Back to Black: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία βασισμένη στη ζωή της Amy Winehouse

Που αναμένεται φέτος στις αίθουσες
11 Ιανουαρίου 2024 13:19
Back to Black: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία βασισμένη στη ζωή της Amy Winehouse

Το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία "Back to Black", που εξιστορεί τη ζωή της Amy Winehouse μόλις δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Marisa Abela στο ρόλο της Winehouse, αποτυπώνοντας την άνοδο της τραγουδίστριας στο προσκήνιο και την ταραχώδη προσωπική της ζωή. Σε σκηνοθεσία της Sam Taylor-Johnson, γνωστής για τη δουλειά της στις ταινίες "Nowhere Boy" και "Fifty Shades of Grey", η ταινία πρόκειται να προσφέρει μια λεπτομερή ματιά στη ζωή της Winehouse, εστιάζοντας στα δραστήρια χρόνια της στο Λονδίνο στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και στην έντονη πορεία της προς τη φήμη.

Το trailer δίνει μια γεύση από τη μεταμόρφωση της Abela στην εμβληματική τραγουδίστρια του "Rehab", καθώς και από τους αγώνες και τους θριάμβους της Winehouse. Παρουσιάζει ένα μείγμα από τα τραγούδια της Winehouse, συμπεριλαμβανομένης της επιτυχίας του 2006 "Back to Black", η οποία χρησιμεύει και ως το όνομα της ταινίας. Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης ο Jack O'Connell ως ο πρώην σύζυγος της Winehouse, Blake Fielder-Civil, ενώ συμμετέχουν ο Eddie Marsan, η Juliet Cowan και η Lesley Manville, η οποία εμφανίζεται ως η αείμνηστη γιαγιά της Winehouse, Cynthia.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως η βιογραφική ταινία έχει προκαλέσει και κάποιες διαφωνίες, ιδίως όσον αφορά την απεικόνιση της ζωής της Winehouse και την ομοιότητα της Abela με την τραγουδίστρια. Παρόλα αυτά, με στόχο να τιμήσει την κληρονομιά της Winehouse, εστιάζει στην εξαιρετική δημιουργικότητα και την ειλικρίνεια της καλλιτέχνιδας.

Το "Back to Black" αναμένεται στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 10 Μαΐου του 2024 και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 10 Απριλίου του 2024, λίγο πριν συμπληρωθούν τα 13 χρόνια από τον τραγικό θάνατο της Winehouse τον Ιούλιο του 2011.

Ακολουθεί το εν λόγω trailer.

Tags: