Νεκρός ο γνωστός ηθοποιός Christian Oliver μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες του

Σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα
05 Ιανουαρίου 2024 21:23
Νεκρός ο γνωστός ηθοποιός Christian Oliver μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες του

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια πολύ δυσάρεστη είδηση, που αναφέρει ότι ο γνωστός ηθοποιός, Christian Oliver, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα μαζί με τις δύο του κόρες, οι οποίες ήταν ανήλικες.

Σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού που έχουν το ρεπορτάζ, ο ηθοποιός μπήκε σε ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο F Mitchell στο Becquia, ένα μικρό νησί στην πλευρά του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδινών της Καραϊβικής. Το αεροπλάνο απογειώθηκε σήμερα το απόγευμα και κατευθυνόταν προς την Αγία Λουκία πριν συντριβεί. Να αναφέρουμε ότι η μία κόρη του ήταν 10 ετών και η άλλη 12. Νεκρός είναι και ο πιλότος.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη συντριβή του αεροσκάφους και σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο πιλότος τηλεφώνησε στον πύργο ελέγχου λίγο μετά την απογείωση και ανέφερε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα και γύριζε πίσω. Ωστόσο, αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχε με εκείνους.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Oliver έπαιξε πρόσφατα στην τελευταία ταινία του Indiana Jones, ενώ είχε εμφανιστεί και σε άλλες γνωστές ταινίες όπως το Speed Racer και το Vallkyrie.

Ο Christian Oliver γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου του 1972 και μεγάλωσε στην Φρανκφούρτη του Μάιν. Ο ηθοποιός μετακόμισε στις ΗΠΑ για να εργαστεί αρχικά ως μοντέλο, ενώ στη συνέχεια σπούδασε υποκριτική στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες. Από το 2002 έως και το 2004 έπαιξε για 28 επεισόδια στην σειρά Alarm für Cobra 11.

Όσον αφορά την καριέρα του, πρόσφατα τον είδαμε στην τηλεοπτική σειρά Hunters της Amazon, στο Sense8, στο Ready or Not, στο Indiana Jones πλάι στον Harrison Ford, καθώς και σε άλλα γνωστά projects.