Μία γνωστή ταινία μυστηρίου με Penélope Cruz, Johnny Depp και Willem Dafoe έρχεται στο Netflix

Το Murder on the Orient Express καταφθάνει στην υπηρεσία σε λίγες ημέρες
04 Ιανουαρίου 2024 20:18
Μία γνωστή ταινία μυστηρίου με Penélope Cruz, Johnny Depp και Willem Dafoe έρχεται στο Netflix

Το Netflix συνεχίζει να προσθέτει παλαιότερες ταινίες στην πλατφόρμα του και έγινε γνωστό, ότι από τις 15 Ιανουαρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μία γνωστή ταινία του σκηνοθέτη Kenneth Branagh.

Ο λόγος γίνεται για το Murder on the Orient Express (Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές) που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2017 σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Kenneth Branagh, και σενάριο του Michael Green. Την διαθεσιμότητα της ταινίας στο Netflix στην μάθαμε μέσα από την κατηγορία “New & Hot”, από την οποία η streaming υπηρεσία αποκαλύπτει κάποιο από το περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει.

Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο κομψά, αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ. Από τη συγγραφέα των best-sellers, Αγκάθα Κρίστι, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αφηγείται την ιστορία δεκατριών άγνωστων ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα τρένο, όπου όλοι είναι ύποπτοι. Ένας άντρας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο, πριν προλάβει ο δολοφόνος να χτυπήσει ξανά.

Εκτός από τον Branagh στο ρόλο του Ηρακλή Πουαρό, στην ταινία εμφανίζονται και οι Tom Bateman, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr., Michelle Pfeiffer και Daisy Ridley.

Η πλοκή του Murder on the Orient Express αναφέρει τα εξής:

Ο περίφημος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό προσπαθεί να εξιχνιάσει έναν μυστηριώδη φόνο σ’ ένα πολυτελές τρένο όπου όλοι οι εκκεντρικοί επιβάτες είναι ύποπτοι.

Το Murder on the Orient Express (Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές) θα παίζει στο Netflix από τις 15 Ιανουαρίου.