The First Omen: Η προφητεία επιστρέφει και μάθαμε πότε θα παίξει το πρώτο trailer

Σε μερικές ώρες θα πάρετε μια πρώτη γεύση από την ταινία τρόμου
02 Ιανουαρίου 2024 20:04
The First Omen: Η προφητεία επιστρέφει και μάθαμε πότε θα παίξει το πρώτο trailer

Τα 20th Century Studios αποκάλυψαν πότε ακριβώς θα καταφθάσει το πρώτο trailer από το The First Omen, το οποίο ακούμε ότι βρίσκεται στα σκαριά εδώ και χρόνια. Η ταινία θα λειτουργεί ως prequel της θρυλικής ταινίας τρόμου με τίτλο The Omen και αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους αυτόν τον Απρίλιο.

Έτσι, το στούντιο επιβεβαίωσε μέσα από τα επίσημα social media του, ότι θα πάρετε την πρώτη γεύση από την ταινία που ετοιμάζει αύριο, 3 Ιανουαρίου. Η παραγωγή είναι της 20th Century Studios και αυτό σημαίνει ότι μόλις παίξει στους κινηματογράφους, θα μπορείτε να την απολαύσετε και μέσα από το Disney Plus, όπως είδαμε να συμβαίνει με τις πρόσφατες ταινίες του στούντιο.

Στο The First Omen θα δείτε τους Nell Tiger Free (Servant), Tawfeek Barhom (Mary Magdalene), Sonia Braga (Kiss of the Spider Woman), Ralph Ineson (The Witch, Onyx the Fortuitous) και Bill Nighy (Living). Το The First Omen, λοιπόν, θα είναι η prequel ταινία της πρώτης ταινίας Η Προφητεία του 1976 σε σκηνοθεσία Richard Donner (Superman, The Goonies). Τη σκηνοθεσία του prequel ανέλαβε η Arkasha Stevenson σε σενάριο Tim Smith και παραγωγή των David S. Goyer (Batman Begins, Man of Steel) και Keith Levine.

Πολύ λιτά και περιεκτικά, τα 20th Century Studios δήλωσαν ότι αύριο θα κυκλοφορήσει το trailer της ταινίας. Μπορείτε να δείτε το επίσημο post από το X παρακάτω:

Η πλοκή του The First Omen αναφέρει:

Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα στέλνεται στην Ρώμη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην εκκλησία, συναντά το απόλυτο σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητεί την πίστη της και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που θα επιφέρει τη γέννηση του κακού.

Το The First Omen θα παίξει στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου του 2024. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: