Το The Mother ήταν μεγάλη επιτυχία για το Netflix

Η υπηρεσία αποκάλυψε τα νούμερα τηλεθέασης
30 Δεκεμβρίου 2023 15:45
Το The Mother ήταν μεγάλη επιτυχία για το Netflix

Το The Mother με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez τα πήγε εξαιρετικά στο Netflix από τότε που κυκλοφόρησε και αυτή τη στιγμή έχουμε τα συνολικά νούμερα τηλεθέασης από τον Μάιο που κυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα.

Αν ακόμα δεν έχετε παρακολουθήσει την ταινία, να σας υπενθυμίσουμε ότι η Lopez έπαιζε μια μητέρα που κρυβόταν για χρόνια στην άγρια φύση της Αλάσκας, αλλά επιστρέφει με κεντρικό σκοπό να σώσει την κόρη της.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα πρόσφατα τα νούμερα τηλεθέασης που αφορούν τα project που κυκλοφόρησαν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023. Έτσι, έγινε γνωστό ότι το The Mother είχε τις περισσότερες προβολές εκείνη την περίοδο, ενώ βρίσκεται και στη δεκάδα με τις δημοφιλέστερες αγγλόφωνες ταινίες της υπηρεσίας.

Το πόνημα του Netflix κατάφερε να συγκεντρώσει 249 εκατομμύρια ώρες προβολές (το πρώτο μισό του 2023, πλέον έχει περισσότερες) τοποθετώντας το πάνω από το Luther: The Fallen Sun (209,7 εκατομμύρια), Extraction 2 (201,8 εκατομμύρια), You People (181,8 εκατομμύρια) και Murder Mystery 2 (173,6 εκατομμύρια).

Το The Mother ήταν από τα μεγάλα χαρτιά της υπηρεσίας για το 2023 και εκτός από την Jennifer Lopez έπαιζαν και οι Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, αλλά και οι οσκαρικοί Paul Raci (Sound of Metal) και Gael Garcia Bernal. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει η Niki Caro, η οποία έχει δουλέψει και στο Mulan της Disney.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Ενώ καταδιώκεται από επικίνδυνους εχθρούς, μια πληρωμένη δολοφόνος βγαίνει από την κρυψώνα της για να προστατέψει την κόρη που άφησε πριν από χρόνια.

Το The Mother παίζει από σήμερα αποκλειστικά στο Netflix.