Σαρώνει το Godzilla Minus One στο box office

Το franchise ζει και πάλι ένδοξες μέρες
29 Δεκεμβρίου 2023 22:42
Σαρώνει το Godzilla Minus One στο box office

Το Godzilla Minus One παίζει στους κινηματογράφους από τις αρχές του Δεκεμβρίου και όπως όλα δείχνουν, ο κόσμος πείστηκε με τη νέα ταινία του franchise και έκοψε το εισιτήριό του για να τη δει.

Αναλυτικότερα, μάθαμε ότι το νέο κεφάλαιο στο ιαπωνικό franchise ζει ένδοξες μέρες, καθώς τα πηγαίνει πολύ καλά σε έσοδα παγκοσμίως. Αρχικά, να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι 33η ταινία στο ιαπωνικό Godzilla franchise που έρχεται από την Toho, και η 37η συνολικά. Τώρα, όπως μεταφέρει το Collider, το Godzilla Minus One έχει έσοδα αυτή τη στιγμή 42 εκατομμύρια δολάρια μόνο στην Αμερική και άλλα 35 εκατομμύρια δολάρια στον υπόλοιπο κόσμο.

Αυτό το νούμερο το κάνει να έχει έσοδα τα 78 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως ξεπερνώντας το Shin Godzilla, το οποίο είχε συγκεντρώσει 76 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκειά του στους κινηματογράφους. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα εντυπωσιακό νούμερο για το Minus One, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν μιλάμε για μία αμερικάνικη blockbuster ταινία.

Το Mine One είναι η αρχή ενός νέου κινηματογραφικού σύμπαντος της Toho και αναμένεται να είναι ουσιαστικά μια επανεκκίνηση του ιαπωνικού Godzilla Universe. Η ταινία διαδραματίζεται σε μια μεταπολεμική Ιαπωνία, όπου η χώρα έχει μηδενιστεί από τους ατομικούς βομβαρδισμούς. Σε αυτό το ζοφερό σενάριο, ο Godzilla αναδύεται από τη θάλασσα για να πάει την χώρα από το «μηδέν στο μείον» και εξαπολύει την οργή του στο κατεστραμμένο έθνος.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο του Mines One έχει αναλάβει ο Takashi Yamazaki, ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν στα Parasyte και Lupin III. Πρωταγωνιστούν οι Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yuki Yamada, Munetaka Aoki, Hidetaka Yoshioka, Sakura Ando και Kuranosuke Sasaki.

Το Godzilla Minus One παίζει από τις αρχές του Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

Tags: