Ο Adam Driver είναι ο Enzo Ferrari στη νέα ταινία του Michael Mann (ΦΩΤΟ)

Τον Ιανουάριο στους κινηματογράφους
27 Δεκεμβρίου 2023 09:21
Ο Adam Driver είναι ο Enzo Ferrari στη νέα ταινία του Michael Mann (ΦΩΤΟ)

Κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια εικόνα από την επερχόμενη ταινία του Michael Mann, με πρωταγωνιστή τον Adam Driver. Ο σκηνοθέτης επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από 7 χρόνια απουσίας και ετοίμασε τη βιογραφική δραματική ταινία του δημιουργού της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Ferrari, με τον Driver να υποδύεται τον Enzo Ferrari.

Ο Mann δεν εστίασε απλώς στην άνοδο και την πτώση του Enzo Ferrari, αλλά και στην ιδιαίτερη και δύσκολη ζωή του. Η ταινία επικεντρώνεται στα ‘50s όπου βρίσκει τον Enzo Ferrari στο χείλος της οικονομικής και προσωπικής καταστροφής μετά τον θάνατο του γιου του, Dino, σε ηλικία 24 ετών από μια σπάνια ασθένεια.

Το σενάριο της ταινίας έχουν γράψει οι Troy Kennedy Martin και Brock Yates. Πλάι στον Adam Driver θα βρίσκονται και οι Penélope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Gabriel Leone, Jack O’Connell και Patrick Dempsey.

Δείτε τη νέα εικόνα από την ταινία:

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Το καλοκαίρι του 1967, ο πρώην οδηγός αγώνων αυτοκινήτων, Έντσο Φεράρι βρίσκεται σε κρίση. Με την εταιρεία του στα πρόθυρα της πτώχευσης και τον γάμο του να βιώνει την τραυματική απώλεια του ενός γιου, ο Φερράρι εναποθέτει την ελπίδα για την σωτηρία τους σε έναν αγώνα δρόμου 1000 μιλίων στην Ιταλία, τον εμβληματικό Mille Miglia.

Το Ferrari θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 25 Ιανουαρίου του 2024.