Δείτε εντελώς δωρεάν την επετειακή ταινία της Disney που γιορτάζει το ένδοξο παρελθόν της

Το Once Upon A Studio αποτίνει φόρο τιμής στα 100 χρόνια ιστορίας της Disney
26 Δεκεμβρίου 2023 19:02
Δείτε εντελώς δωρεάν την επετειακή ταινία της Disney που γιορτάζει το ένδοξο παρελθόν της

Σαν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για κάφε fan ή άτομο που μεγάλωσε με τα κινούμενα σχέδια της Disney, έκανε ο κολοσσός καθώς διέθεσε το "Once Upon A Studio" στο YouTube.

Πρόκειται για το επετειακό μικρού μήκους φιλμ της Disney που αποτίνει φόρο τιμής στο ένδοξο παρελθόν των κινουμένων σχεδίων και των πασίγνωστων χαρακτήρων που μεγάλωσαν γενιές και γενιές παιδιών (και μεγάλων). Πρωταγωνιστής του φυσικά είναι ο Μίκυ Μάους, ο οποίος προσπαθεί να συγκεντρώσει τους πάντες για να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία. 

Είναι περιττό να γράψουμε τους πασίγνωστους και λατρεμένους καλούς και κακούς από τις 85 μεγάλου και μικρού μήκους, 2D αλλά και 3D animated ταινίες παρελαύνουν από τις οθόνες, με την Disney να αναφέρει ότι εμφανίζονται ακριβώς 543 χαρακτήρες

Από τα πιο ιδιαίτερα highlights είναι πως αναβιώνει το κλασικό χειροποίητο 2D εικαστικό της παλιάς σχολής των κινουμένων σχεδίων της Disney, ενώ επιστρέφει και το "Τζίνι" από την ταινία "Αλαντίν" του αείμνηστου Ρόμπιν Γουίλιαμς χωρίς τη χρήση ΑΙ, αλλά από αρχειακό υλικό. 

Tώρα μπορείτε να το απολαύσετε εντελώς δωρεάν μέσα από το YouTube κανάλι της Disney παρακάτω, ενώ είναι διαθέσιμο και στον κατάλογο του Disney+. 

Δείτε το "Once Upon A Studio" παρακάτω