Ο Ryan Reynolds και ο σκηνοθέτης του Deadpool 3 ετοιμάζουν νέα ταινία για το Netflix

Μία ταινία ληστείας!
15 Δεκεμβρίου 2023 14:44
Ο Ryan Reynolds και ο σκηνοθέτης του Deadpool 3 ετοιμάζουν νέα ταινία για το Netflix

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με μία μελλοντική ταινία του Ryan Reynolds. Τι κι αν ο ηθοποιός βρίσκεται αυτόν τον καιρό στα γυρίσματα του Deadpool 3, εκείνος παρέα με τον σκηνοθέτη εν λόγω ταινίας ετοιμάζουν ήδη το επόμενό τους project.

Αναλυτικότερα, όπως μαθαίνουμε από το The Hollywood Reporter, ο Reynolds και ο Shawn Levy, ο οποίος κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα του Deadpool 3, ετοιμάζουν μία ολοκαίνουργια ταινία ληστείας για το Netflix. Φαίνεται ότι πολλές εταιρίες ήθελαν να αγοράσουν αυτό το project, αλλά το Netflix βγήκε μπροστά και κέρδισε τα δικαιώματα. Το σενάριο αυτής της ατιτλοφόρητης ταινίας θα γράψει η Dana Fox, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο Cruella της Disney.

O Levy, εκτός από τη σκηνοθεσία, θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με την εταιρία του 21 Laps, αλλά και του Reynolds την Maximum Effort και των Simon Kinberg και Audrey Chon, την Genre Films. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για αυτή την ταινία και δε γνωρίζουμε ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα βρίσκονται σε αυτήν εκτός από τον Ryan Reynolds.

Επίσης, δε γνωρίζουμε ούτε καν την πλοκή του αν και συγκρίνεται κάπως με το Ocean’s Eleven. Αυτή η ταινία βρίσκεται πολύ μακριά από την κυκλοφορία της, αφού καν δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματά της. O Reynolds και ο Levy είναι χρόνια συνεργάτες και το 2021 έφεραν πάλι μαζί το Free Guy, το οποίο γνώρισε αρκετά μεγάλη επιτυχία, ενώ το 2022 κυκλοφόρησαν για το Netflix το The Adam Project.

Oπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.